Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

FINDIK MASAYA YATIRILDI!

Samsun’da ÇTB Başkanı Yılmaz, “Fındığın önemini her zamankinden daha fazla dile getirmeliyiz. Üreticiyi de, sanayiciyi de korumalıyız” dedi

FINDIK MASAYA YATIRILDI!
REKLAM ALANI
16 Ağustos 2023 16:35

Samsun’da Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, fındığın değerini ve önemini her zamankinden daha fazla dile getirmesi ve vurgulanması gereken bir dönemde olduklarını söyledi

CHP’Lİ MURAT ÇAN’DAN ZİYARET
CHP Samsun Milletvekili Dr. Murat Çan, Çarşamba Ticaret Borsası’na ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette 2023 yılı fındık sezonunun açılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Yılmaz ve Milletvekili Çan, Türkiye’nin en önemli ihraç ürünleri arasında yer alan ve hasat dönemi başlayan Türk fındığının milli değerine vurgu yaptı.

FINDIK

FINDIĞIN ÖNEMİNE VURGU
Fındığın Türkiye için önemine vurgu yapan Başkan Kazım Yılmaz, “Fındığın değerini ve önemini her zamankinden daha fazla dile getirmemiz ve vurgulamamız gereken bir dönemdeyiz, fındık piyasasını ve fiyat dengesini ilçemiz bazında üreticimizin de lehine olacak bir tabloda görmek hem arzumuz hem de görevimizdir. Üretim ve ihracat kapasitemizi genişletmek ve bu esnada emeğin asıl sahibi olan üreticimizi, üyelerimizi ve üretimi yapılan fındığı işleyen sanayicilerimizi korumak için her zaman çabamızı ortaya koyuyoruz” dedi.

ÇARŞAMBA’DA TİCARİ HAYAT
Samsun’un Çarşamba İlçesi’nin ticari hayatına dair konuların konuşulduğu ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarette, ayrıca ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selim Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Yaralı, Meclis Üyeleri Mehmet Çalışkan, Mehmet Arslan, Onur Bahattin Yılmaz ve Kurucu Meclis Üyesi Nurettin Öztekin hazır bulundu.

Borsanın kuruluşunun 32. Yılı münasebetiyle Başkan Yılmaz ve ÇTB Meclisini tebrik eden Çan, Borsanın Çarşamba’da tarımın ve fındığın sözcüsü olduğunu hatırlatarak, Yılmaz ve Borsa Meclisine uzun ve başarılı bir çalışma hayatı diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, Çan’a teşekkürlerini ileterek çalışmalarımda başarılar diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.