Dolar 32,5535
Euro 34,9719
Altın 2.448,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Galip Öztürk’e ‘otogar’ şoku!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), Galip Öztürk’ün işlettiği Esenler’deki otogarın ’15 gün içerisinde tahliye edilmesini’ istedi.

Galip Öztürk’e ‘otogar’ şoku!
REKLAM ALANI
22 Ağustos 2016 21:40 | Son Güncellenme: 22 Ağustos 2016 21:41

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Esenler’deki Büyük İstanbul Otogarı’nı işleten şirketle olan sözleşmeyi, “amacına uygun kullanım yapılmadığı” gerekçesiyle feshettiği ve işletmeye “Otogarı 15 gün içinde tahliye et” yazısı gönderdiği öğrenildi.
 

 

 

galip

GALİP ÖZTÜRK TWİTTER’DAN DUYURDU

9 Ağustos 2016 tarihli, İstanbul 17. Noterliği aracılığıyla gönderilen yazıda otopark ücreti alınması tahliye gerekçesi olarak gösterildi. Otogarın tahliyesine ilişkin İBB’nin talebi hakkında hapis cezası olan ve yurtdışında bulunan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk de Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

GALİP1
SÖZLEŞMEDE YÜKLÜ TAZMİNAT

Avrasya Terminal İşletmeleri’nin Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yıldırım, “Sözleşmeye göre 2019’a kadar sürenimiz var. Otoparklarda para alınmasının, sözleşmenin iptaline ve tahliyeye sebep olacağının düşünmüyoruz. Kaldı ki, sözleşme yüklü tazminatı da içeriyor. İBB’nin bu yükün altından kalkması zor olur” dedi. Yıldırım, İBB’den süre uzatım taleplerinin de gündemde olduğunu aktardı.

 

GALİP3
İBB’DEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Konuyla ilgili olarak İBB’den açıklama gelmedi ama yapılması bekleniyor. 330 FİRMA HİZMET VERİYOR Büyük İstanbul Otogarı’nda günde 2 bin otobüs çıkış yapıyor yine bir o kadar araç da giriş yapıyor. Günde 100 bin kişinin hareket halinde olduğu Otogar’da toplam 168 yazıhane ve 330 kadar da firma bulunuyor. Büyük İstanbul Otogarı’nın tahliyesi isteği 4 yıl önce de gündeme gelmişti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.