Dolar 32,3972
Euro 34,6274
Altın 2.392,68
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Gazeteciler Cemiyetinden Kınama

Bafra Gazeteciler Cemiyeti, 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen kanlı darbe girişimini kınadı

Gazeteciler Cemiyetinden Kınama
REKLAM ALANI
18 Temmuz 2016 20:24

Bafra Gazeteciler Cemiyeti adına yayınlanan basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “15 Temmuz akşamı gerçekleşen darbe girişimini şiddetle kınıyor, ülkemize bu kara lekeyi sürenlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Darbe girişiminin dahi ülkeye verdiği zarar ortada iken darbenin tahribatını tahayyül dahi edemiyoruz. Geçmişten hiçbir ders alamamış, demokrasiyi sindirememiş darbecilerin en ağır şekilde cezalandırılması ile darbelerin bir daha hayal dahi edilememesini temenni ediyoruz. Darbe şehitlerine Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, geride kalanlara Allah’tan sabır diliyoruz. Bafra Gazeteciler Cemiyeti olarak, Türk Basını ile beraber darbe girişimini şiddetle kınıyor, ülkemizin bir daha böyle günler görmemesini diliyoruz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.