Dolar 32,5245
Euro 34,7521
Altın 2.490,25
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Gazetecilik=Onurlu görev demektir

Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Samsun şube başkanı Nejdet Güneysu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajında, “Günün her anında yılmadan, gece, gündüz demeden, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde hangi şartlarda olursa olsun görevini başarıyla yerine getirmeye çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi

Gazetecilik=Onurlu görev demektir
REKLAM ALANI
9 Ocak 2018 16:31

“İnsanlık var olduğu günden bu yana bilgiye ihtiyaç duymuştur. Karşılıklı haberleşme ve bilgi alışverişi ihtiyacının sağlanması adına ortaya çıkan basın ve gazetecilik mesleği; gelişen teknoloji ile hayatımızın vazgeçilmez unsurları arasına girmiştir. Kamuoyuna haber ve bilgi akışını sağlamak adına günün her anında yılmadan, gece, gündüz demeden, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde hangi şartlarda olursa olsun görevini başarıyla yerine getirmeye çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Güneysu, şu ifadeleri kullandı: “Gazetecilik, çok zor, meşakkatli ve özveri gerektiren bir meslektir. Mesai gözetmeksizin haber peşinde koşan, çetin koşullarda meslek aşkıyla gazeteciliğe kendisini adayan kişinin vazifesi, meslek kuralları çerçevesinde ulvi değerlerle birleştiğinde kutsal bir nitelik taşımaktadır. Kamu adına çalışan, halkı doğru bilgilerle aydınlatma görevini yerine getiren tüm meslektaşların bu onurlu görevi icra ederek karşılaştıkları zorlukları görüyoruz. Gece geç saatlerde haberin peşinde koşan, soğuk havalarda haber yapmak için mücadele eden medya mensuplarımızın özverisi takdire şayandır. Eğitimciler Birliği Sendikası olarak basın mensuplarımızın ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile ifa etmekte oldukları kamu hizmetlerinden dolayı tüm gazete, internet ve televizyon çalışanlarına teşekkür ederim. Bu bağlamda vefat etmiş tüm gazetecilere Allah’tan rahmet diliyor, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum”

Fedakâr basın çalışanlarımız, halkımızın haber alma hakkını sağlayarak, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir görev üstlenmektedir. Çağın en dinamik mesleklerinden olan gazeteciliğin, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu bulunmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Eğitim-Bir-Sen olarak, yaptığımız faaliyetlerin kamuoyuna duyurulması noktasında katkılarını gördüğümüz basınımıza ve değerli çalışanlarına teşekkür ediyor; 10 Ocak ÇalışanGazeteciler Günü’nün, sosyal ve ekonomik hakların teslim edildiği bir gün olmasını temenni ediyorum.

Nejdet GÜNEYSU

EĞİTİM -BİR -SEN VE MEMUR -SEN                                                                                                   SAMSUN ŞUBE BAŞKANI

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.