Dolar 32,5309
Euro 34,9239
Altın 2.438,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Geleceğin Girişimcileri OSB’de

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası organizatörlüğünde, Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu Öğrencileri “Samsun Maarif Hareketi Projesi” kapsamında, Bafra OSB’de faaliyet gösteren araç süspansiyon ve körükleri üreten Fabio fabrikasını gezerek, üretimin her safhasını incelediler

Geleceğin Girişimcileri OSB’de
REKLAM ALANI
5 Ocak 2018 20:29

Ziyarette fabrika yetkilileri öğrenci ve öğretmenleri çok sıcak bir ilgi ile karşıladılar. Fabrikanın iş güvenliği tedbirleri dikkate alınarak  görevli personel tarafından öğrenciler gezdirildi. Öğrencilerin tesisi gezdikten sonra Fabio Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bacakcı ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar , Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu Öğrencilerinin sorularını cevapladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden fabrika Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa BACAKCI öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap verdi. Bir öğrencinin sormuş olduğu “Nasıl başarılı olurum?” sorusuna vermiş olduğu, “Sevdiğiniz işi yaparsanız kesinlikle başarı sağlayacaksınız” cevabı öğrencilere gelecekte nasıl başarılı olursunuzu ifade etmiş oldu.

Ziyarete ev sahipliği yapan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel BAŞAR, çok önemli ve farkındalık oluşturabilecek bir çalışma olduğunu, çocuklarımıza faydalı olacağını düşündüğünü ifade etti. Ayrıca Bafra TSO hakkında bilgiler verdikten sonra Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bacakcı ile Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu Öğretmeni Mustafa Aydına ve Öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Çalışmayı planlayan Gaziosmanpaşa İlkokulu “Değerler” komisyonu Başkanı Mustafa AYDIN; “Bu çalışma ile öğrencilerimize yerli malı kullanmanın önemi ve tutumlu olma bilincinin yerinde ve uygulamalı alarak gösterilmesi, girişimcilik, ihracat, sanayi ve endüstri kavramlarının da  bu yaşlarda aşılanmasının amaçlandığını belirtti.”

Öğrencilere fabrika ziyaretinde, Bafra Ticaret Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Fabio Hava Süspansiyon Sistemleri ve Yedek Parçaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bacakcı, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin ve Öğretmenler eşlik etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.