Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI!

Samsun’un Havza İlçesi’nde, Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı’nda başarılı olan 30 öğrenci, hediye ile ödüllendirildi

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI!
REKLAM ALANI
10 Mart 2023 20:01

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yurt genelinde hayata geçirilen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı’nda başarılı olan 30 öğrenciye spor seti hediye edildi.

HAVZA’DA TÖREN DÜZENLENDİ
Havza Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törenle 2017-2018 dönemindeki taramalar sonucu belirli branşlara yönlendirilen ve aktif olarak spor yapan 30 kişiye, içinde çeşitli spor malzemeleri bulunan çanta verildi.

HEDEF, ÜST DÜZEY SPORCU YETİŞTİRMEK
Havza Gençlik ve Spor Müdürü Cafer Uzun, 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren öğrencilerde sportif yetenek testlerinin devam ettiğini anlatarak, “Proje ile çocuk ve gençlerimizi sporla tanıştırmak, sporu geniş kitlelere yaygınlaştırmak, toplumda spor yapma kültürü yerleştirmek, spora başlama yaşında bulunan yetenekli çocukları tespit edip yetenekli olanları üst düzey sporcu olarak yetiştirmek hedefleniyor. Aktif olarak spor devam eden kardeşlerimizin başarılarını diliyorum.” dedi.

NEHİR SEZER: HEDEFİM MİLLİ TAKIM
Ödül alan öğrencilerden YABPA Akademi futbolcularından Nehir Sezer, mutluluğunu, “Spor bana hayatımın başında çok değerler kattı. Öncelikle sağlamlık, saygı, karakter ve değerli bir çevre, büyüklerim, hocalarımdan öğrendiğim spor ahlâkı. Yolun başında olsam da spor yaşamım geleceğime dair ufuklar açtı. Çalışmalarımın neticesinde bir çok kapılar açılmakta. Hedefim olan Milli Takım yolunda çok çalışmam gerektiğini, hocalarımın gözüne girmem gerektiğini biliyorum. Bana destek olan başta ailem, kulübüm YABPA Akademi Başkanı Ali Akyüz başkanım, Hikmet Aktaş hocam, kondisyon hocam Semih Korkmaz ve herkese teşekkür ederim. Sporcusuna değer veren devletimize ve Gençlik Spor Bakanlığımız’a, ilçemiz Gençlik Spor Müdürlüğü’ne de teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.