Dolar 32,5994
Euro 34,8026
Altın 2.503,83
BİST 9.431,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Gelecek 4 yılın planı

Bafra Belediyesi kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Kızılırmak mahallesinden sonra kaldırım çalışmaları Gaziosmanpaşa mahallesinde başladı

Gelecek 4 yılın planı
REKLAM ALANI
9 Kasım 2017 22:06 | Son Güncellenme: 9 Kasım 2017 22:08

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar, Gazi Osman Paşa Mahallesi muhtarı Ömer Kaplan ile birlikte Gazi Osman Paşa Mahallesi Osman Paşa Caddesi ve Söğütlü Sokak da yapımı devam eden Baskı Beton Kaldırım çalışmalarını inceledi. Yer yer mevcut olan eski ve yıpranmış kaldırımlar, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sökülüp yeni kaldırımlar yapılıyor.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçemizde çok yoğun kaldırım çalışmaları yapmaktayız. 8 yıl içerisinde 30 yılda yapılan daha fazla kaldırım çalışması yaptık.  Bu kadar çok kaldırım yapmamızda kurduğumuz kilitli parke taşı ve bordur tesislerimiz, aldığımız araçlar ile personellerimizin büyük katkısı vardır. 8 yılda 200.000 m² den fazla kaldırımı ilçemize kazandırmak nasip oldu. Son olarak ayakkabıcılar arastasında baskı beton çalışması, Kızılırmak mahallemizde ise kaldırım çalışması yapıldı. Gaziosmanpaşa mahallemizde de baskı beton kaldırım çalışmalarına başladık. Burada ki çalışmaları yerinde inceledik. Muhtarımız Ömer Kaplan ve hemşerilerime gösterdikleri yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.2018-2021 tarihleri arasında ki 4 yıllık asfalt, beton yol, baskı beton kaldırım ve kaldırım çalışmalarını planladık. Hedefimiz 139 mahallemizde asfalt ve beton yol ile kaldırım problemini tamamen bitirmektir. Hazırlıklarımızı buna göre yapmaktayız.  Yeni mahalle olan köylerimizle birlikte ilçe merkezimizde yol ve kaldırım problemi tamamen bitecektir.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.