Dolar 32,5875
Euro 34,8655
Altın 2.496,07
BİST 9.694,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

GENÇLER YÜRÜYOR!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen Ulusal Kurtuluş Mücadelesi Anma Yürüyüşü, Atatürk’ün Kurutuluş Savaşı’nı başlattığı Samsun’daki Tütün İskelesi’nden başladı

GENÇLER YÜRÜYOR!
REKLAM ALANI
23 Mayıs 2023 17:13

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde, Samsun’daki programlar 1 haftadır devam ediyor. Bu yıl 13.’sü düzenlenen yürüyüş etkinliği Tütün İskelesi’nde düzenlenen program ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’nin konuşmasıyla devam etti.

GENÇLER YÜRÜYOR
Yürüyüşe katılan dağcılara ve vatandaşlara teşekkür eden Feyzullah Dereci, “Geleneksel hale gelen yürüyüşümüzün bu yıl 13.’sünü düzenliyoruz. Bu yürüyüşte bizleri yalnız bırakmayan dağcılarımıza ve sporcularımıza şükranlarımı sunuyorum. Samsun-Kavak-Havza hattındaki yürüyüşünüzde sizlere başarılar diliyorum” dedi.

GENÇLER YÜRÜYOR
Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak için Samsun’da karaya ayak bastığı Tütün İskelesi’nde başlayan ve 2 gün sürecek yürüyüş, Havza’da Atatürk’ün konukladığı evde son bulacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.