Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Gençlerimiz geleceğimizdir

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı örnek davranışı ile herkesin takdirini kazanan Eslem Sena Kaplan’ı tebrik etti

Gençlerimiz geleceğimizdir
REKLAM ALANI
31 Ekim 2017 22:44

Milletvekili Kırcalı, Ahilik Haftası Kompozisyon Yarışmasında kazanmış olduğu ödülü “Yetim Gülerse Dünya Güler” diyerek Yetim Kardeş Projesi’ne bağışlayan Eslem Sena Kaplan’ı Bafra Atatürk Lisesindeziyaret ederek hediye verdi.  Milletvekili Kırcalı “ “Başarınız sizi rehavete değil daha çok başarıya götüren, motivasyon sağlayan güç olsun” dedi.

GURURUMUZ ESLEM SENA

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “Yarışmada, ödül kazanan Bafra Anadolu Lisesi öğrencisi Eslem Sena Kaplan’ın yapmış olduğu davranışı çok güzel olup diğer gençlerimize de örnek olmasını dilerim “ diyerek açıklamalarda bulundu.

Kırcalı ; “ Gönlü zengin, akıllı, zeki gençlerimiz Türkiye’miz için çok büyük bir fırsattır. Cumhuriyet kutlamalarında öğrencilerimizle büyük gurur duyduk. Bugünde bu gururumuz Eslem Sena Kaplan ile devam etti. Her alanda öğrencilerimizin başarıları bizler mutlu etmekte, geleceğimiz için duyduğumuz umutları artırmaktadır” dedi.

Okul hakkında bilgi alan Milletvekili Orhan Kırcalı öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş ise Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’ya okullarına gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti. Milletvekili Kırcalı’nın ziyaretine İlçe Milli Eğitim müdürü de eşlik etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.