Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
BİST 9.102,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Gençliğin yeni umudu İYİ Parti’de

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Oğuzhan Yüksel ilk gençlik toplantısını gerçekleştirdi

Gençliğin yeni umudu İYİ Parti’de
REKLAM ALANI
1 Nisan 2018 20:48

İYİ Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Oğuzhan Yüksel siyasetin içerisinde büyüyen ve yetişmiş bir genç olarak yer aldı. Kızılay eski başkanlığı ve eski bir siyasetçi olan rahmetli Bahattin Yüksel’in oğlu olan Oğuzhan Yüksel babasından gördüğü siyaset anlayışı ile İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak siyaset bayrağını büyük bir onur ile taşıyacağını ifade etti.

GENÇLİK İLK TOPLANTISINI YAPTI

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığında düzenlenen gençlik ile ilk tanışma toplantısı yoğun ilgi gördü. Başkan Oğuzhan Yüksel, “İYİ Parti daha kurulalı birkaç ay oldu, görüyorum ki halkın İYİ Parti’ye çok ihtiyacı var ve büyük umutlar besliyorlar. Bu umutları boşa çıkartmamak için elimizden gelenin hep bir fazlasını yapmamız gerekiyor. Görüyorum ki gençlik gelecek kaygısı içerisinde. Okullarını bitirdikten sonra eskiden olduğu gibi kimse mesleğini eline alamıyor ve kimse mezun olduğu bölümden işe giremiyor. Sokaklarımız okumuş ama bir iş sahibi olamamış geçim kaygısına düşüp kendi kabiliyetlerinden uzak işler yapmak zorunda kalan gençlerle dolu. Biz bu gençliğin kaygı dolu karanlık günlerden kurtulmasını ve İYİ Parti’nin güneşi altında buluşan gençliğin yeniden umuduyuz. Düzenlediğimiz bu ilk tanışma toplantısında arkadaşlarımız birbirini ve bizlerde arkadaşlarımızı tanıma fırsatı bulduk. Hoş bir sohbet edasında geçen ilk toplantımızda arkadaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu yoğun ilgiye çok teşekkür ediyorum. Toplantılarımız her defasında daha fazla katılım ile süreceğine inancım sonsuz” diye söyledi.

İYİ GENÇLİK YÖNETİMİ OLUŞTURULACAK

Göreve atandığı günden bu yana gençlik kolları teşkilatlanması hakkında çalışmalarda bulunan İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Yüksel, “İYİ Parti Olağanüstü Büyük Kurultayı’ndan sonra Samsun Gençlik kolları teşkilatlanma sürecine başlayacağız. İYİ Parti gençleri İYİ gelecek için bizlerle mücadele edecek” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.