Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

-Göksel: “Milli silahlarımızla terörle mücadele ediyoruz”

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “AK Parti olarak terörle mücadelemiz devam ediyor. Milli silahlarımızla terörle mücadele ediyoruz” dedi

-Göksel: “Milli silahlarımızla terörle mücadele ediyoruz”
REKLAM ALANI
27 Ekim 2017 20:13

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, gündem değerlendirmesinde bulundu. AK Parti İl Başkanlığı binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Göksel, AK Parti’nin ilk hedefinin terörle mücadele olduğunun altını çizdi. Ülkenin ve dünya gündeminin oldukça hareketli olduğunu ifade eden Göksel, “Türkiye Cumhuriyeti, sınırları içerisinde terörle haşır neşir olmadan bulunduğu yerde onu yok etmenin yolunu arıyor. Milli silahlarımızla ve kendi güvenlik güçlerimizle, adı ne olursa olsun tüm terör örgütleriyle mücadele ediyoruz. En son İdlib olayında da oradaki terör unsurları halledildi. Güneyimizdeki bir referandum sonucu oluşan bir gerginlik meydana geldi. Dirayetli duruşumuzla ve diğer komşularımızın desteğiyle mücadele verdik. Tabii ki şunu net olarak söylememiz lazım: Terörü destekleyen unsurların karşısında Türkiye Cumhuriyeti kararlılıkla duracaktır. Biz insanımızın refahı için ne gerekiyorsa yapmak zorundayız” diye konuştu.

“2019 SEÇİMLERİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI BAŞLATTIK”
AK Parti’nin Samsun’daki çalışmaları hakkında da bilgi veren İl Başkanı Muharrem Göksel, “Biz parti olarak önümüzdeki 2019 seçimleri için çalışmalarımızı başlattık. Tüm teşkilatımız sahada ve çalışmalar aralıksız sürüyor. Biz halkımızla beraber yaşıyoruz ve halkın arasından gelmişliğin verdiği rahatlıkla hareket ediyoruz. Biz ne kadar milletle beraber hareket edersek AK Parti de o kadar hürmet görüyor. Tabii ki seçimlerdeki hedefimiz yüzde 50 artı 1’i almak. Yüzde 50’yi geçmek için de halkın refahını arttırıp onlara hizmet edip ve onlarla gönül bağı kurmaktır. Biz onların gönlünü yapacağız ve yüzde 50’yi geçeceğiz. Biz bu seçimlere hazırlanırken, mazlumların umudu olan partimizin onlara umut olmasını devam ettirmek için hazırlanıyoruz. İnşallah tökezlemeden yolumuza devam edeceğiz. Bize ayın başından itibaren muhtemelen bir davet olacak ve biz de bu davet sonucunda ilçe kongrelerimizin tarihini alacağız. Şimdi tarihlerini belirledikten sonra da inşallah kongrelerimizi de AK Parti’ye yakışır bir şekilde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

“SAMSUN’DA İSTİFA YOK”
Bazı illerdeki belediye başkanlarının istifa etmesi konusuna da değinen Göksel, “Belediye başkanlarının istifası şu an gündemde. Gazetelerde de görüyoruz. Bununla ilgili Samsun’da düşünülen veya düşünülmekte olan hiçbir şey yok. Bu konuya da bu şekilde açıklık getirmek istiyorum” açıklamasında bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.