Dolar 32,5203
Euro 34,9397
Altın 2.439,68
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

GÖRKEMLİ DÜĞÜN!

Samsun’da Uzman Çocuk Doktoru Yusuf Kemal Çağatay Seymen ile Yüksek Harita Mühendisi Dilara Feyzullahoğlu, düzenlenen nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi

GÖRKEMLİ DÜĞÜN!
REKLAM ALANI
4 Aralık 2022 18:11 | Son Güncellenme: 4 Aralık 2022 18:12

Beşyıldız Peynircilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun’un tanınmış mali müşavirlerinden Mustafa Seymen ile Hatice Seymen’in biricik oğulları Uzman Çocuk Doktoru Yusuf Kemal Çağatay Seymen, Emine-Turgay Feyzullahoğlu çiftinin biricik kızları Yüksek Harita Mühendisi Dilara ile evlenerek mutluluğa yelken açtı.

 GÖRKEMLİ DÜĞÜN!

NİKAH SANDIKÇI’DAN
ŞAHİTLİK DEMİRTAŞ’TAN
Pamira Palace Düğün Salonu’nda çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen nikah töreninde, genç çiftin nikahlarını Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı kıyarken, şahitliklerini ise İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Buse Şahin ve Hüseyin Bacak yaptı.

 GÖRKEMLİ DÜĞÜN!

KUR’AN-I KERİM HEDİYESİ
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş genç çifte mutluluklar dileyerek, evlilik cüzdanlarını teslim etti. Nikah sonrası Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, genç çiftin evliliklerinin Kuran-ı Kerim üzerine olması temennisiyle Kuran-ı Kerim hediye ettiler.

 GÖRKEMLİ DÜĞÜN!

Beşyıldız Peynircilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun’un tanınmış mali müşavirlerinden Mustafa Seymen, çocuklarının hayatlarının en önemli gününde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, “Düğünümüze uzaktan yakından iştirak eden tüm dostlarımıza, sevenlerimize, iş çevremize, siyasi büyüklerimize, bürokrasiye ve gelemeyip tebriklerini ileten arkadaşlarımıza, bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ve şükranlarımızı iletiriz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.