Dolar 32,5708
Euro 35,0052
Altın 2.461,81
BİST 9.884,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘GÜCÜMÜZÜ SİZLERDEN ALIYORUZ’

Türkiye Muhtarlar Federasyonu tarafından “Hepimiz Birlikteyiz, Türkiye İçin Görevdeyiz” sloganı ile başlatılan ‘Türkiye Muhtarları El Ele’ projesinin açılış toplantısı Samsun Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda yapıldı

‘GÜCÜMÜZÜ SİZLERDEN ALIYORUZ’
REKLAM ALANI
30 Mart 2021 19:43

Vali Dr.Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, İçişleri Bakanlığı Muhtarlar Dairesi Başkanı Ahmet Dalkıran, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İlçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, ve 27 ilden gelen 123 muhtarın yer aldığı toplantıda katılımcı demokrasinin desteklenmesi, muhtarlar arasında iş birliğinin güçlendirilmesi, bölgesel farklılıkların azaltılması ve muhtarların bölgeler arası sosyokültürel diyaloglarının kurulması gibi konular ele alındı.


‘HER ALANDA MESAFE KAYDETTİK’
Türkiye’nin dört bir yanından gelen muhtarları Samsun’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 81 ilin tüm medeniyet kodlarını, bütün izlerini burada gördüğünü ifade ederek, “Son 20 yılda her birimizin mütevazi gayretleriyle ülkemizin nereden neye geldiğine bir bakalım. Dünyanın bütün milletlerini inceleyelim. Hiçbir milletin hayatında böyle bir 20 yıl yok. Hemen hemen her alanda mesafe kat ettik. Özellikle şu 15 Temmuz ihanetini bir defa düşünelim. Tarih boyunca bize ait olan bizim olan imkanlarımızla bizi vurduklarını görüyoruz. Bugün de öyle değil mi?Bizi zayıf düşürecek ellerinde ne imkan varsa kanaviçe gibi dokuyorlar. Ülkede birimizin canı hepimiz için olgusunu unutmadıkça Allah’ın izniyle bu ülke ilerlemesine devam edecek” dedi.


‘DÜNYA 5’TEN BÜYÜKTÜR’
“Şehitlerimizin kanıyla bulanmış medeniyet kodlarımızı canlı ve diri tutmalıyız” diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Ülke olarak bunun farkındayız. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi dünya 5’ten büyüktür. Bizler gücümüzü sizlerden alıyoruz. Allah çalışmalarımızı gücümüzü kuvvetimizi bereketlendirsin” ifadelerini kullandı.

Sibel TOPAL

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.