Dolar 32,5997
Euro 34,8182
Altın 2.496,46
BİST 9.465,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

GÜNLÜK BURÇLAR

2019 Günlük burç yorumları

GÜNLÜK BURÇLAR
REKLAM ALANI
3 Nisan 2019 11:41

OĞLAK

Beraberliğinizi kesip atmak istiyor ama bir yandan da vicdan yapıyorsunuz. Sevgilinizin yeni yeni tanık olduğunuz olumsuzlukları sizi buna yöneltiyor. Karar sizin! İşinizle ilgili yeni gelişmelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bu yenilikler karşısında daha esnek ve pozitif bir tavır almanız kendi yararınıza olacak. Kazancınız giderinize yetişmiyor, hesapsız harcıyorsunuz. Bazı harcamalarınızı kısmanız gerekebilir. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sağlıklı ve dengeli yiyecekler yiyin ve çok su için.

KOVA

Sevgilinizle bu aralar ilişkiniz çok iyi. Partnerinizin çok yönlü bir insan olması, ilişkinizin zenginleşmesine yardımcı oluyor. İşinizle ilgili bazı sorunlarınız olabilir. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberlerden olumsuz yönde etkilenebilir, kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Parayla ilgili konuları bir müddet ertelemiş görünüyorsunuz. Fakat bu durum kısa sürecek. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de herhangi bir çabanız bulunmuyor!

BALIK

Duygusal derinliğiniz size ve ilişkinize zarar veriyor; çünkü sevdiğiniz kişinin sizi yeterince anlamadığını düşünüyorsunuz. İş ortamında kırıcı davranışlarınızdan dolayı gerginlik yaratıyorsunuz. Koruyucu, otoriter, kural koyan yapınız, beraber çalıştığınız insanlarla problem yaşamanıza neden olabilir. Herkesin bir şansa daha sahip olması gerektiğini unutmayın. Para sizin için güç ve güven demek, fakat bazı durumlarda kaybetmeyi göze almalısınız. Uykusuzluk probleminiz giderek artıyor

KOÇ

Sevgilinizin topluluk içinde biraz özensiz olduğunu düşünüyorsunuz, ama bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz. Amirlerinizin sizden beklediği yeniliği, değişikliği yapmalısınız, hiçbir şey kaybetmeyecek, gönül kazanacaksınız. Birlik ve beraberlik, güvenli yaklaşım başarılı sonuçlar verecek. Bir gayrimenkul satış işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda oldukça rahatlayacaksınız. Diş bakımına dikkat.

BOĞA

Sevdiğiniz kişiyle ortak hareket edememek sizi rahatsız ediyor. Mümkün oldukça daha fazla şey paylaşmaya çalışın. İşle ilgili konularda oldukça hevesli ve iyimsersiniz, bazı gelişmeler sizi şaşırtabilir. Son derece keyifli ve eğlenceli çalışmalar yapabilir, kendinizi daha da güçlü hissedebilirsiniz. Maddi konularda oldukça cömert davranıyorsunuz. Kendinizi toparlamanızda fayda var. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün. Temkinli olmaya çalışın.

İKİZLER

Beraberliğinizde unutulmaz anlar yaşayacaksınız. İçten ve canlı duygularınız partnerinizle olan yakınlığınızı gitgide arttırıyor. Mesleğinizde yaratıcılığınız had safhada. Kendinizden ve yaşamınızdan olan memnuniyetiniz çalışma arkadaşlarınızı da mutlu edecek. İşyerinizdeki bir yenilik hareketinde büyük bir sorumluluk alacaksınız. Özel hobileriniz için yaptığınız harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. İncecik ve zarif bir beden için; ince dilimler faydalı olacak.

YENGEÇ

İlişkiniz durgunlaştı. Dürüstlüğünüzü birbirinize gösteriniz. Özel hayatınızla ilgili küçük fedakarlıklar yapmaktan da kaçınmayın. Meslek hayatınızda aktif ve başarılı olabileceğiniz bu günü değerlendirin. Fikirlerinizle birlikte çalıştığınız kişileri etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı arkadaşlarınızla paylaşıp onlardan yardım isteyin. Zihinsel yorgunluğunuzu dindirmek için hayatınızda yapacağınız ufak değişiklikler etkili olabilir

ASLAN

Özel hayatınızda kendinizi göstermek ve hep ön planda olmak istiyorsunuz. Etkileyici konuşmalarınızla bunu başarabilirsiniz. İş hayatınızda karşılaşacağınız negatif görevlerde kendi ilkelerinizden vazgeçmeyin. Özgüveninizi isteklerinizin gerçekleşmesi için kullanın. Gücünüzü, değerlerinize bağlı ve prensiplerinize ters düşmeyecek şekilde kullanmalısınız. Gelişmelerin sizi sevindireceğinden emin olun. Bütçenizi aşacak harcamalardan kaçınmıyorsunuz. Diş bakımına dikkat.

BAŞAK

Sevdiğiniz insana ulaşmakta problemler söz konusu olabilir. Ama tüm bunlara rağmen mutlu ve de huzurlu olmayı başaracaksınız. Bencilce davranışlarınız nedeniyle iş arkadaşlarınızı rahatsız ediyorsunuz. Onların da fikirlerine kulak vermeye çalışın. Yakın çevrenizde fikir alışverişinde bulunabileceğiniz kimselerle iş konusunda yenilikler gerçekleştirebilirsiniz. Evdeki hesap yine çarşıya uymuyor. İsteklerinize rahatlıkla ulaşabilmek için gelirinizi artırın. Güzel yemeklere hayır diyememeniz kilo almanıza neden oluyor. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin

TERAZİ

Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Fakat bugün aşk hayatınızda aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi gereksiz ayrıntılardan kurtarmaya özen gösterin. Mesleki faaliyetlerde ciddi bir rekabetle karşılaşma ve mücadele söz konusu. Cesur davranmalısınız. Hesapsız harcamalar bazen sizi çok zorluyor. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Fiziksel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

AKREP

Duygusal gerginliklerinizi sevgilinize yansıtma ihtimaliniz var. Ani kararlar, ufak tartışmalar canınızı sıkabilir. İşle ilgili düşüncelerinizi özel yaşamınıza yansıtmaktan çekinmiyorsunuz. Yakınlarınız işinizi işyerinde bırakmanızı istiyorlar. Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın. Kredi almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha gözden geçirmenizde fayda var. Zihinsel yorgunluk ve stres sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir.

YAY

Endişe duymayın, çok seviliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Birikmiş işlerinizi halledebileceğiniz bir gün. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Böbreklerinizle ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışmanızda fayda var.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.