Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Günlük Burçlar

2019 Günlük burç yorumları

Günlük Burçlar
REKLAM ALANI
1 Mayıs 2019 12:35

OĞLAK

Ay’ın konumu; maddi konularda fırsatları duygusal boyutlara taşıyacağınızı gösteriyor. Uzun süredir düşündüğünüz konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olursanız, enerjinizi olumlu bir şekilde pasife edebileceksiniz.

KOVA

Bugün bilgilerinizi sergileme konusunda oldukça başarılısınız. Maddesel konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanızı karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Özellikle kelimelerinizi kullanırken, dikkatli olmak zorundasınız. Başarınızı gölgelemeyin.

BALIK

Aşkla ilgili olumlu kararlar vermek için önemli dönemlerinizden birindesiniz. Bugün, katılacağınız aktivitelerde, ilişkinizle ilgili aksiyonlar gündeme gelecek. Bir çok çalışmanızı partnerinizle ortak yapmaktan zevk duyacaksınız. Maddesel gücünüzü birleştirmek istiyor olmanız hata olabilir, dikkatli hareket edin.

KOÇ

Kendinizden oldukça eminsiniz. Tercihleriniz konusunda yanılmadığınız halde, sıra dışı olayların gelişmesi sonucunda, yargıladığınız konuları yaşama geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Maddi kazançlarınızla ilgili birtakım değişimler söz konusu olacak. Fikirlerinizi doğru savunduğunuzdan emin olabilirsiniz.

BOĞA

Maddi konularda gerekli desteği alıyor ve ele aldığınız konuları düşünceleriniz doğrultusunda gerçekleştiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki uyum, olumlu adımlar atmanızı sağlayacak. Dar kalıplar içinde çalışmayı sevmiyorsunuz.

İKİZLER

Bugün, cinsellik, erotizm, gönül maceraları ve fazlasıyla bağımlılık içermeyen ilişkilerde de pozitif etkiler altındasınız. Güzelliğiniz veya karizmanız dış ortamlarda yoğun ilgi görmenizi sağlayacaktır. Lüks olan herşeyin ilgi alanınıza gireceği bugün kendinizi, yeni bir şeyler alarak şımartabilirsiniz. Doğum haritalarındaki etkiye göre bazılarınız bugün anne olma yolunda ilk müjdeyi alabilirler. Aileniz açısından yeni bir yaşam demek olan bu haberle, mükemmel bir günü karşılamaya hazır olunuz. Bugün turizm acenteları açısından da gayet olumlu maddi getiriler söz konusu olacaktır. bu iş kolunda çalışanlar için randımanlı bir gün olacaktır.

YENGEÇ

Partnerinizin sizden beklentileri olabilir. Karşılıklı bazı konuları tartışmalı ve onun isteklerine de önem vermelisiniz. Birlikte olduğunuz zaman, atladığınız konular sonradan sorun haline gelebiliyor. Bugün, sosyal ilişkilerinizi yeniden gözden geçireceksiniz.

ASLAN

Sizi psikolojik olarak rahatsız eden bazı hisleriniz; adımlarınız iz bırakacak güçte olsa bile, sizi yanıltabilecek dış koşulların zeminini hazırlıyor. Yürüttüğünüz bir iş konusunda baskı hissettiğinizde, bütün veriminiz düşüyor.

BAŞAK

Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yaşça sizden büyük olan ve daha çok tecrübe sahibi olan kişilerin desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz.

TERAZİ

Her an uzaklara gitme isteği içindesiniz. Bugün, özgürlük sınırlarınızı aşmak isteyecek ve uçuk düşünceler içinde bocalayacaksınız. Güçlü sezgileriniz var. Size zarar verecek kişileri kolayca tespit edebiliyor ve önleminizi alıyorsunuz.

AKREP

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı artırma konusunda farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz.

YAY

Bugün, duygusal enerjiniz çok yüksek Oldukça inatçı davranışlar içindesiniz ve kafanızdaki konuları yaşama geçirme konusunda ısrarcı yaklaşıyorsunuz. Mesleki alanınızda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz fakat bazı tereddütler içinde olmanız, olayın akışını geciktirebilir. Çevrenizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.