Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
BİST 9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Güpegündüz parkta FUHUŞ!

Samsun’un İlkadım İlçesi kurtuluş parkı içerisinde meydana gelen olayda tren yolunda fuhuş yaptığı iddia edilen iki kişi gözaltına alındı.

Güpegündüz parkta FUHUŞ!
REKLAM ALANI
6 Ağustos 2019 10:26

Olay,19:30 sıralarında Kurtuluş yolu üzeri tren rayları üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Romanya uyruklu G.A.Ş(47) ile Ş.T.(60) tren rayları üzerinde gündüz vakitlerinde fuhuş yaptığı iddia edilen iki kişiyi gören çevredekiler, polis ekiplerine haber verdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Çevrede ailesi ile birlikte oturan Mücahit Y. Ailemle birlikte parkta otururken arkamı döndüğümde rezil bir manzarayla karşılaştım. Ne yapacağımı bilemedim ve çok sinirlendim. Polise haber verdim”dedi.

Olay yerine gelen ekipler alkollü 2 şahsı gözaltına aldı. O esnada kameraları gören Romanya uyruklu kadın ise neden çekiyorsunuz deyip kameralara saldırdı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Ahlak bürosu ekipleri şahısları Gazi polis Karakoluna götürdü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.