Dolar 32,5998
Euro 34,8142
Altın 2.493,71
BİST 9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

‘GURUR DUYUYORUZ!..’

Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken açıklamalarda bulundu.Yıldırım, “Bizi izlemeye devam edin” dedi

‘GURUR DUYUYORUZ!..’
REKLAM ALANI
7 Kasım 2021 20:16

Yılport Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan Yıldırım, Kırmızı-Beyazlı camiaya önemli mesajlar verdi.

BAZEN DİBE VURMAK GEREKİYOR
Başkan Yıldırım yaptığı açıklamada Türkiye’nin Samsunspor ile gurur duyacağını belirterek, “Bazen tekrar yukarı çıkmak için dibe vurmak gerekir. Samsunspor Kulübü olarak güzel gelişimler göstermeye başladık. Umarım hem ligde ve hem de gençler liginde böyle devam ederiz. Samsunspor Türk futbolunun önemli kulüplerinden biri olup Türk futboluna tekrar genç yetenekler sunmaya başladı” dedi.

AKADEMİMİZ İLE GURUR DUYUYORUZ
Başkan Yıldırım, açıklamasında ayrıca şunları söyledi:

“Yunus Emre, Ali Kılıç, Polat, Muhammet Ali, Emirhan, Ali Taha, Efe Berat, Bedirhan, genç Milli yeteneklerimizden bazıları. Bizi izlemeye devam edin… TFF 1.Lig’de olup en fazla oyuncu Genç Milli Takımlara veren ve yetiştiren ender iki kulüpten biriyiz. Samsun olarak Batı Park’taki Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’nde kurduğumuz Türkiye’nin en modern futbol akademisi olan “Samsunspor İlkadım Futbol Akademisi” ile gurur duyuyoruz.

ULUSLARARASI TURNUVA DÜZENLENECEK
Allah izin verirse 2023 yılından itibaren Samsunspor FK olarak her yıl ‘Uluslararası 19 Mayıs Kupası Turnuvası’ düzenleyeceğiz. Bu turnuvaya yurtdışından çok önemli kulüplerin genç takımları davet edilecek. Türkiye Samsunspor ile gurur duyuyor olacak.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.