Dolar 32,2834
Euro 34,9523
Altın 2.446,76
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 24°C

HADDİNİ BİL AHMET ÇAKAR!

Soytarının biri çıkmış “rajon”dan bahsediyor…

HADDİNİ BİL AHMET ÇAKAR!
REKLAM ALANI
7 Kasım 2018 13:43 | Son Güncellenme: 7 Kasım 2018 13:57

Eski futbol hakemlerinden, günümüzün güya futbol yorumcusu Ahmet Çakar, her hafta sonu salya sümük gerçekleştirdiği ‘saçmalıkları‘na bir yenisini daha ekledi. Çakar, söylediği sözlerle bu kez Bafralıların hassasiyetine dokundu ve böylece adeta cami duvarına işedi…

Racon kesmek‘ten bahseden, bununla ilgili olarak da Bafralıları örnek vererek büyük bir kentin onurlu halkını karşısına almış oldu. Racon kesmenin ne demek olduğunu bilmeyen bu zata kısa süre içerisinde Bafralılardan, Bafra’yı ve Bafralıları seven herkesten tepki yağdı.

Soytarının biri çıkmış racondan bahsediyor’ diyen Bafralılar, “biri çıksın bu soytarıya anlatsın Bafralı sana racon kesemiyorsa bitarafını keser i..e gibi dolaşır, sokağa çıkamaz hale gelirsin” gibi ağır söylemlerle de devam ettirdiler tepkilerini.

Evet, bugüne kadar spor camiasının sünepelerine, ciğeri 5 para etmez futbolcularına, teknik adamlarına, hakemlerine dayılanan, kendince racon kesen Ahmet Cakar, hakikaten bu kez sert kayaya çarptı.

Bafralı, kendisine saygı gösteren, mütevazi davranan herkese karşı büyük bir muhabbet ve sevgi besler. Misafirperverdir Bafralı. Ve son derece de onurludur. Lakin,  ‘kirli ağızlar’a, iftiralara, haksız ithamlara da karnı toktur ve tepkisi çok sert olur.

Ahmet Çakar’ın kirli ağzını paklayacak çok adam vardır bizim mahallede.

Kısacası, haddini bil Ahmet Çakar!..

Haber/Musa GÜN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.