Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 20°C

Halit Doğan’dan açıklama: ‘HEDEFİM, OLİMPİYAT KENTİ SAMSUN!..’

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti’den başkan adayı olan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Hemşehrilerimizin refahını en üst düzeye çıkarmak için çalışacağız” dedi

Halit Doğan’dan açıklama: ‘HEDEFİM, OLİMPİYAT  KENTİ SAMSUN!..’
REKLAM ALANI
7 Ocak 2024 17:56

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Avukat Halit Doğan, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühleri ile AK Partimizin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi şahsıma layık görüldü. Hemşehrilerimizin refahını en üst düzeye çıkarmak için çalışacağız” açıklamasında bulundu.

SAMSUN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR
Konuyla ilgili bir basın açıklamasında bulunan Halit Doğan, “Hemşehrilerimizden aldığımız güç ile 5 yıldır Çarşamba Belediye Başkanlığı görevini yerine getiriyorum. Bundan sonra da genç, dinamik, potansiyelinin farkında, vatandaşıyla iç içe bir belediyecilik anlayışı ile Samsun’umuz için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimiz 17 ilçesi, güler yüzlü, yardımsever insanlarıyla her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler bu bilinçle ‘Samsun için hazırız, kararlıyız’ diyerek; sevgiyle ve dayanışmayla güçlenen bir şehir inşa edeceğiz. Sanayisi, turizm yatırımları; sanattan spora, eğitimden kültüre hayata geçireceğimiz her türlü faaliyetle şehrimizi ilmek ilmek dokuyacak, hemşehrilerimizin refahını en üst düzeye çıkarmak için çalışacağız. Cumhuriyetimize giden yolda ilk adım olan Samsun’umuz, Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır atılımlarla büyüyen ve gelişen örnek bir şehir olacaktır” dedi.

‘OLİMPİYAT KENTİ SAMSUN’ HEDEFİ
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Halit Doğan, “Türkiye’nin en verimli 2 ovası arasında yer alan, deniz ve kara ulaşımı ile tüm Asya’yı Karadeniz üzerinden Avrupa’ya bağlama potansiyeli olan, genç ve dinamik nüfusu ile bölge için cazibe merkezi olmaya müsait Samsun için yeni bir misyon, yeni bir vizyon ve Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı güzide kent olmaya doğru gidiyoruz. Ülkece 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutluyoruz her yıl. 19 Mayıs demek Samsun demektir. Samsun gençlik ve spor demektir. Allah vergisi çok güzel bir coğrafyamız ve müthiş bir turizm potansiyelimiz var. Yapmamız gereken tek şey ‘Gençlik, Spor ve Turizm’ için Samsun’u cazibe merkezi kılmak, güvenli ve dirençli kent haline getirmektir. Bu amaçla ve bu vizyonla adaylık sürecimizi başlatmak istiyorum. Dünya’da kutlu bir mücadelenin başladığı kent olup tüm ülke gençliğine Gençlik ve Spor Bayramı hediye etmeye vesile olmuş bir kentin layığı dünya olimpiyatlarına ev sahipliği yapmaktır. Sadece bu tarihsel potansiyelimizi ve gerçekliğimizi iyi tanıttığımız takdirde bir olimpiyat kenti olmamız önünde hiçbir engel yoktur” diye konuştu.

SEVGİYLE VE DAYANIŞMAYLA…
Halit Doğan ayrıca şunlara değindi:

“AK Parti’nin gerçek belediyecilik şiarını tüm hizmet ve yatırımlarla her zaman gösterdik ve bu şiar hiçbir zaman sözde kalan bir unsur olmadı bizim için. Bir şehre yatırım kazandırmak kadar vatandaşımızın talebini dinlemeyi, çözüm üretmeyi, iyi gününde, kötü gününde yanında olmayı oldukça önemli buluyoruz. İlçe başkanlığı, belediye başkanlığı görevim boyunca da hiçbir hemşehrimize kapımızı kapatmayarak, elimizden gelen her noktada yardımcı olma arzusuyla, derdini dert, sevincini mutluluğumuz bilerek vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdürdük. Samsun’umuzu 17 ilçemizin tamamını kucaklayarak, her vatandaşımızın, her hemşehrimizin düşüncesinin, fikrinin ne kadar değerli olduğu bilerek yönetmeye talibiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, kıymetli milletvekillerimize, AK Partimizin değerli yol arkadaşlarına, il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Samsun’umuza kıymetli hizmetlerde bulunan, değerli Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e de hem abiliği hem de şehrimize kazandırdığı hizmetler için teşekkür ederim. Kendisinden devraldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağız. Rabbim muvaffak eylesin.”

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.