Dolar 32,5161
Euro 34,7218
Altın 2.501,57
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

‘HALK, 2023’Ü BEKLİYOR!..’

İYİ Parti Grup Başkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun’da ziyaretler gerçekleştirdi. Usta, “Halk bu iktidardan kurtulmak için 2023’ü bekliyor” dedi

‘HALK, 2023’Ü BEKLİYOR!..’
REKLAM ALANI
20 Mart 2022 17:19

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, il başkanı Hasan Aksoy, ilçe başkanları Burcu Işıtan Satar ve yönetim kurulu üyeleri ile ilk olarak mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. Usta, “Türkiye gündemini değerlendirdiğimiz toplantıda, Samsun genelinde izleyeceğimiz yol haritasıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.

YABANCILAR PAZARI’NDA ESNAFLA BULUŞTA
Ardından esnaf ziyaretinde bulunan Usta, İlkadım ilçesinde hizmete açılan bir iş yerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Daha sonra Yabancılar Pazarı’na geçen Erhan Usta, burada bir süre esnaf ile sohbet etti, sorun dinledi. Erhan Usta, Yabancılar Pazarı ziyaretinin ardından, “İl başkanımız Hasan Aksoy ve il/ilçe yönetimimizle birlikte Samsun’un önemli ticaret merkezlerinden, kadın istihdamının önemli örneklerinden olan Yabancılar Pazarını ziyaret ettik. Vatandaş, ‘2023’ü bekliyoruz, değiştireceğiz inşallah’ diyor” değerlendirmesi yaptı.

Millettvekili Erhan Usta, beraberindekilerle birlikte ayrıca Gülsan Sanayi Sitesi ve Samsun Kamyoncular Motorlu Taşıtlar Kooperatifi ve Keresteciler Kooperatifi esnafıyla da bir araya geldi. Erhan Usta ve partililer, sektör sorunlarını dinleyip, çözüm yolu için esnafla fikir alışverişinde bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.