Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 21°C

Halkı kandırıyorlar!

CHP Genel Başkan Yardımcıları Çetin Osman Budak ve Seyit Torun, 16 Nisan’da yapılacak referandum için partisinin başlattığı kampanya kapsamında Samsun’a geldi

Halkı kandırıyorlar!
REKLAM ALANI
16 Mart 2017 22:03

CHP Genel Başkan Yardımcıları Çetin Osman Budak ve Seyit Torun, ilçelerde gerçekleştirecekleri programlar öncesi Samsun İl Başkanlığı binasında basın toplantısına katıldı.

TUNCAY ÖZKAN VE HALUK PEKŞEN DE KATILDI

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, CHP Parti Meclis Üyesi Sevda Erdan Kılıç, Samsun Milletvekilleri Hayati Tekin ve Kemal Zeybek, CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz ile partililerin katıldığı toplantıda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, 16 Nisan’da yapılacak referandum ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

TEK ADAMA ÜLKENİN TAPUSU!..

“Şu anda bir referandum değil Cumhuriyeti bize sorgulatıyorlar. Yani 16 Nisan’da demokratik Cumhuriyet’e devam mı, tek bir kişinin iktidarına başlıyor muyuz? Bunu soruyorlar. Yani rejim değişikliğine gidilip bir soru getiriliyor önümüze ve biz bunu sıradan bir referandum olarak görmüyoruz. Cumhuriyet 1923’te kuruldu üzerinden 94 yıl geçti ve bugün bizim önümüze diyorlar ki ‘Cumhuriyeti bir tarafa bırakın. Biz şu anda tek adama Türkiye’nin tapusunu veriyoruz’ Bu kabul edilebilir bir şey midir? Bunu kabul edebilir miyiz? Mevcut iktidar ve Sayın Cumhurbaşkanı anlatamıyor ve başka yerlere sığınıyor. ‘Hayır diyenler terörist. Hayır diyenler FETÖ’cü. Yani anlatamayan insan saldırır. Kendini ifade etmeyen insan kavga eder. Şu anda biz hem anlatıyoruz hem de kavga etmiyoruz. Diyoruz ki, ‘evet diyen de’ bu ülkenin asli unsurlarıdır. ‘Hayır diyen de’ biz birlik ve beraberlik içinde o sandığa gideceğiz ve büyük bir farkla hayırı inşallah 16 Nisan’da çıkartacağız.”

SEYİT TORUN: BU KADAR BU HALK KANDIRILMAZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, halkın aklıyla oynandığını belirterek, “Bu ülkenin Başbakanı Artvin’de diyor ki, ‘İki Başbakan ister misiniz? İki Belediye başkanı ister misiniz?’ halkın aklıyla oynuyor. Sayın Cumhurbaşkanı çıkıyor başka bir şey söylüyor. Aslında anayasayı anlatamıyorlar. Bu anayasa değişikliğini, yeni yapılan anayasayı anlatamıyorlar. Ben broşürlerini inceledim. İnanın üzülüyorum. Ülkem adına üzülüyorum. Bu kadar bu halk kandırılmaz. Bu kadar yalan üst üste söylenmez. Sonuçta bu halk bu gerçeği öğrenecek ve bilecek. Onu yazılı olarak da yazsanız, sözlü olarak da söyleseniz benim yurttaşım, vatandaşım ve halkım bunu mutlaka ve mutlaka gerçeği görecek ve anayasa değişikliğine 16 Nisan’da ‘hayır’ diyecek. Hep beraber ‘hayır’ diyeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.