Dolar 32,5873
Euro 34,7878
Altın 2.509,51
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

“Halkımıza güveniyoruz”

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz,istikrar, güven, gelecek, güçlü Türkiye, hizmet olgularını düşünerek sandığa gidilmesini isteyerek, “Unutmayın kazası olmayan tek şey sandık. Biz halkımıza güveniyoruz.” dedi

“Halkımıza güveniyoruz”
REKLAM ALANI
22 Haziran 2018 19:04

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçim çalışmalarını Yabancılar Çarşısı’nda sürdürdü.

Büyük bir coşku ve sevgiyle karşılanan milletvekili adayı Yılmaz, esnafla sohbet etti, vatandaşların hal ve hatırını sordu. Açıklamalarda bulunan Yılmaz, yabancılar çarşısının geçmişte toprak zeminde bavul ticareti yapılan bir yerden nasıl büyük bir çarşı haline geldiğini anımsattı.

MİLLETİMİZ NE İSTİYORSA ONU YAPARIZ

Yaklaşan 24 Haziran seçimlerinin önemini vurgulan Yusuf Ziya Yılmaz, “İnsanımız her zaman herşeyin en güzeline layık ama daha fazla çalışmamız gerek. Ben esnaf kardeşlerimizin gayreti ve çalışkanlığından çok memnunum. AK Parti siyasetinin tam özü burada. Kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımız diyor ki, ‘Benim milletim eğer bir hayat mücadelesi veriyorsa, tırnaklarıyla hayata tutunmak, kalkınmak ve gelişmek mücadelesi veriyorsa, beni daha iyi yönet ve geleceğe taşı, istek ve dileklerimi dikkate al diyorsa, ben benim milletim ne diyorsa onu yaparım.” mesajını hatırlattı.

SANDIĞIN KAZASI YOK

Türkiye’nin vatanı için, halkı için çabalayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu ifade eden Yılmaz, “24 Haziran günü seçim var. Esnaf kardeşlerimiz tırnaklarıyla hayatı kazanan insanlarımız. Giderek zenginleşen bir Türkiye’nin ilmek ilmek örülmesi için, basamaklarının tesis edilmesi için en küçük bir hata yapma şansımız yok. 24 Haziran seçimleri Türkiye’nin bir dönüm noktası. Hayatında bir yere çivi çakmamış siyasetçiler, 16 yıldır Türkiye’yi ilmek ilmek dokuyan AK Parti hükümetini eleştiriyor. Milletimiz onlara gerek cevabı layıkıyla verecektir. Her şeyin bir telafisi var ama sandıkta oyumuzu kullandıktan sonra daha geri dönüş yok. Yani sandığın kazası yok. Bunun için istikrar, güven, gelecek, güçlü Türkiye, hizmet olgularını düşünerek oyumuzu kullanalım. Biz halkımıza güveniyoruz.” dedi.

Yılmaz, daha sonra Site Cami esnafı olmak üzere ilçe merkezinde halk ziyaretleri yaptı.

Seçim çalışmalarına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Ay, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve teşkilat üyeleri katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.