Dolar 32,4169
Euro 34,8293
Altın 2.431,85
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

HAMİLE KADINI HASTANEYE YETİŞTİRDİLER ALKIŞLAR SAMSUN POLİSİNE!

Samsun’da doğum yapmak üzere olan kadının bulunduğu araca yolu bilmedikleri için eşlik eden Bölge Trafik Ekipleri, hamile kadını hastaneye yetiştirdi

HAMİLE KADINI HASTANEYE YETİŞTİRDİLER  ALKIŞLAR SAMSUN  POLİSİNE!
REKLAM ALANI
31 Temmuz 2023 16:56

Samsun-Ordu karayolunda Terme ilçesi Miliç mevkisinde 78 AAB 060 plakalı araç, bölgede görevli olan polis memurlarına selektör yaparak durdu. İçerisinde hamile olan Süheyla Özmen Bot’un bulunduğunu belirten yakınları, ekiplerden yardım istedi.

HASTANEYE KADAR EŞLİK ETTİLER
Araç sürücüsünün de İstanbul’dan geldiğini ve hastanenin yolunu bilmediğini söylemesi üzerine polis ekipleri hamile kadına ilk müdahalenin yapılması için Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kadar eşlik ederek kısa sürede ulaştırdı.

HAMİLE POLİS

KIZ ÇOCUĞU DÜNYAYA GETİRDİ
Burada ilk müdahalesi yapılan Süheyla Özmen Bot, daha sonra Çarşamba Devlet Hastanesi’nden ambulans ile Samsun Kadın Doğum Hastanesi’ne sevk edildi. Ambulans ile hastaneye yetiştirilen ve burada ameliyata alınan Süheyla Özmen Bot, Şeker İkra’yı dünyaya getirdi.

HAMİLE POLİS

‘ONLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM’
İstanbul’da yaşadığını söyleyen Süheyla Özmen Bot, “Buraya ailemin yanına gelmiştim. Doğumu burada yapmak istediğim için 1 ay kala Samsun’a geldim. Çarşamba ilçesinde kontrollerime gidiyordum. O gece büyük kızımı uyutuyordum. Uyuttuktan sonra birden karın ağrısı ve sancı başladı. Eniştem buralı değil, o da Karabüklü. O geldi, gidiyorduk birden sancılarım daha da fazla artmaya başladı. Bu esnada Miliç mevkisinde polis ekiplerini gördü. Onlara selektör yaktı ve durumu izah etti. Yolu tam bilmediği için kendisi devam etmek istemedi. İlk önce polis memurları Terme’deki hastaneyi aramışlar, doktor olmadığını öğrenince Çarşamba’ya getirdiler. Sağ olsunlar onları takip ederek oraya kadar gittik. Orada da yenidoğan doktoru olmayınca buraya sevk edildik. O arada herkes heyecanlı ve panik içerisindeydi. Memur bey de geldi ve bana yardımcı oldu. Onlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘ŞEKER İKRA’NIN DURUMU İYİ’
Polis ekiplerini görmesiyle güvende hissettiğini belirten anne Özmen, “Duygulanmamak mümkün değil. Ben ağlarken onlar beni teselli etti. Ağabey gibi şefkat gösteriyorlar. Bu dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Tepeden tırnağa, polisimiz de sağlık ekiplerimiz de vatandaşının yanında. Şeker İkra, biraz erken doğdu, acele etti. 35 haftalıkken doğdu. Gününden erken doğduğu için yenidoğan yoğun bakımında. Sağlığının gayet iyi olduğunu söylediler. 5 hafta kadar erken doğdu, şükürler olsun ki bir problem yok. Şu anda kızım için hem gösterebileceğim ve örnek olacak hareketler var. Aynı zamanda ona anı kalabilecek, ‘Senin doğumunda bu macerayı yaşamıştık’ diyebileceğim çok güzel bir anımız var artık. İnşallah sağlık ve sıhhatle de kucağımıza alırız. Tüm bunlar yaşanırken babası İstanbul’daydı. O da çok endişe etti. Sabaha ancak uçakla gelebildi. Babamız da heyecanlı bir şekilde bakıyor. Anlatılmaz yaşanır derler, gerçekten de öyle” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.