Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

HAMİT KILIÇ FACİASI!

HAMİT KILIÇ FACİASI!
REKLAM ALANI
5 Ekim 2023 20:16

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Mayıs 2018 yılında Belediye başkanı oldu ve 6.yılını doldurmak üzeredir.
Başkan beyin bu 6 yılı adaletsizlik, yandaşlık, haksızlıklar ile geçti.
İşçi ve memur ile uğraştı, sürgünler yaptı.
Cumhuriyet düşmanı olan, akıl yoksunu ve Yunan sevici Kadir Mısırlıoğlu’na taziye yayınlamakla gündeme geldi.
Merhum cennet mekan Başbuğumuzun ismini taşıyan Alparslan Türkeş Parkı‘nın yıllarca güvercin pislikleri içinde bıraktı ve ihmal etti.
Yaptığı en iyi işler belediyeye hısım akraba ve yandaş personel alımı ile kendine ve başkan yardımcılarına makam odaları yapması ve döşemesi ile makam aracı almak oldu.
Halktan ve hizmetten uzak bir şekilde geçirdi.
Bu kaybedilen vizyonsuz ve partizanca 6 yıl Baframız’ı aynı zamanda 20 yıl geriye getirdi.
Başkan Hamit Kılıç döneminden önceki başkanlar Bafra’ya otogar, sebze ve meyve hali, kent meydanı, cumhuriyet meydanı, spor tesisleri, içme suyu arıtma tesisleri, katı atık bertaraf tesisleri, asfalt şantiyeleri ve plenti, içme suyu, sokak hayvanları barınağı, alt yapı, parke ve bordür taşı tesisleri yaptılar.
Yüzlerce iş makinesi ve hizmet aracı aldılar.
Eski ve yeni mezarlıkları yaptılar.
Belediye turistik tesisleri, çamlık alanı, Adnan Menderes Parkı, eski binaların restorasyonları hayata geçirdiler.
Aktekke yolu, Bulvar, Elekci Yokuşu, Öğretmen Evi Bulvarı, Hasan Aslan Bulvarı, Musa Cevher Dudeyev Bulvarı, Tekel Caddesi, Hasan Çakın, Süleyman Türk, Alaçam Caddesi gibi sayısız yolların açımı ve düzenlemesi ile aydılatmalarını yaptılar. Sinema ve kültür merkezi, Bafra girişi Çetin Ertuğrul Dereci Parkı, Büyük pazar yeri, çöp taksi uygulaması, kısa adı AKOS olan akıllı kent sistemleri, engelliler merkezi, turizm ofisi, emekli ve yaşlılar lokali, bilgi ve teknoloji evi, otoparklar kurdular.
Hamit Kılıç öncesi başkanlar
Gençlik merkezi, yeni devlet hastanesi, kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, atıcılık tesisleri, stadyum, TOKİ konutları için yer tahsis ettiler, bunların Bafra’ya kazandırılmasında ciddi katkılar yaptılar.
Mezbahane, Asırlık Büyük Park restorasyonu, Yabancılar Pazarı, Fatih Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi gibi dinlenme ve çocuk parkları kurdular.
Sosyal belediyecilik yaptılar aşevi ve mobil yemek dağıtımı sistemi kurdular. İtfaiye tesislerini yapıp hizmete soktular.
Doğal gaz gelmesine vesile oldular.
Doğal gaz nedeniyle bozulan 450 km Yolu asfalt kaldırım köylerimizde beton yaptılar.
Halk konserleri, tarım fuarları, sünnet şölenleri, kavun karpuz yarışması, Bafra’nın dünyaya açılan penceresi olan Uluslararası Kapıkaya Festivalini başlattılar ve devam ettiler.
Sele Sepet Şenlikleri‘nin aslına dönüştürülmesi, musiki cemiyetine destek, konferanslar, tiyatroların getirilmesi gibi sosyal ve kültürel etkinlikler halkımızla buluşturdular.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç bey saydığım bu fiziki donatılar ve yatırımlar ölçeğinde hiç bir şey yapamadı.
Bu hizmetlerin sadece birine denk gelecek tek bir hizmeti olmadı.
Tarafsız ve adaletli olamadı.
Sosyal ve kültürel etkinlikler konusunda ve sosyal belediyecilikte bir adım ileriye gidemediği gibi eline yüzüne bulaştırdı.
Hatta Bafralılar’ın paralarıyla alınan yol süpürgesi aracını Suriye‘ye hibe etti. Pandemi döneminde dahi sınıfta kaldı.
Bafra’nın geleceğine yönelik bir katkı yapamadı.
Yaptıkları olmadı mı? oldu.
İç işleri bakanlığı parasıyla gasilhane yaptı.
Küçük bir park ve bir caddede aydınlatma, kendine ve yardımcılarına makam odaları ve küçük pazar yerini yaptı.
Birde 6 yıldır sadece görsellerini yayınlayıp durduğu altı sıkışmış çöp alanına yani el bombaları gibi gaz dolu alana küçük orta boy sanayi sitesi kurma çalışması yapıyor.
Bafra OSB‘ninde önünü keserek bir rant projesinde inat ediyor.
Benden söylemesi Rabbim korusun orası çok tehlikeli.
Kısacası Bafra da belediye başkanı ve belediyenin olmadığı bir 6 yıl yaşadık.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. kader memiş dedi ki:

    Bafra Hazır Adnan Hazır :))) ne güldüm arkadaş

  2. Büyükcami dedi ki:

    Hamit kılıç zaten yeniden aday yapılmaz. Bafrada oturuyoruz. Az bile yazmış. Bafra tarihinin en kötü en başarısız belediye başkanıdır. İttifak adayı olsa bile seçilmesi imkansız.