Dolar 32,5475
Euro 34,9890
Altın 2.427,44
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Haram zıkkım olsun!..

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, “Cumhurbaşkanı devletin uçağını, metrosunu, TRT’sini kullanıyor. TRT’ye hepimiz TRT payı ödüyoruz. TRT`de beni görüyor musunuz? Bu 71’inci mitingim 46’ıncı vilayet. TRT’de bir kere haber olmuyoruz. Neden çünkü evet diyenleri haber yapıyor. Ulan babanızın çiftliği mi TRT. Ben Bafra’dan TRT’ye sesleniyorum. Sana ödediğim yüzde 2’lik TRT payım haram zıkkım olsun” dedi.

Haram zıkkım olsun!..
REKLAM ALANI
2 Nisan 2017 20:48

TRT BABANIZIN ÇİFTLİĞİ Mİ?

Partisinin Samsun’un Bafra İlçesi’nde düzenlediği mitinge halka hitap eden CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, iktidarı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi.  İnce, “Cumhurbaşkanı devletin uçağını, metrosunu, TRT’sini kullanıyor. TRT’ye hepimiz TRT payı ödüyoruz. TRT’de beni görüyor musunuz? Bu 71’inci mitingim 46’inci vilayet. TRT’de bir kere haber olmuyoruz. Neden çünkü evet diyenleri haber yapıyor. Ulan babanızın çiftliği mi TRT. Ben Bafra’dan TRT’ye sesleniyorum. Sana ödediğim yüzde ikilik TRT payım haram zıkkım olsun. Eğer bu TRT yöneticilerini yargılarken anayasadaki tarafsızlık ilkesine uymadıkları için onları yargılarken TRT’den canlı yayın yapacağız hiç merak etmeyin” dedi.

ERDOĞAN, ÖNCE MUHAREBE KAZANSIN!

Başbakan Binali Yıldırım’ın dünkü açıklamasında ‘FETÖ’nün siyasi ayağı yok’ dediğini söyleyen İnce, “Ne diyordu geçmişte bizi kandıramazsınız. Sonra rabbim bizi affetsin, kandırıldık. FETÖ’cü general var mı? FETÖ’cü savcı, hakim, öğretmen, polis, baklavacı, davulcu, zurnacı hepsi var. Bir tek FETÖ’cü milletvekili yok öylemi. Şimdi bunlar tutturmuşlar Tayyip Erdoğan’a gazilik unvanı vereceklermiş. Atatürk’e gazilik unvanı ne zaman verdiler. Sakarya Meydan Muharebesi’nden sonra. Biz bir şartla evet oyu veririz. Önce FETÖ’ye 17 üniversite kurdurdular mı? Sonra  FETÖ’cü vali yaptılar mı? Önce Recep Tayyip Erdoğan’a FETÖ’ye hizmetlerinden dolayı bir madalya versinler. Gazilik unvanı istiyorsa kendisi bir meydan muharebesi kazanmadı. Ama beygirden düştüğü için istiyorsa veririz” diye konuştu. dha

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.