Dolar 32,5735
Euro 34,8792
Altın 2.436,02
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

HAVZALI KADINLARA müjde!

Samsun’un Havza İlçesi’nde kısa bir süre önce hizmete giren Zerrin Özkurt Lazer Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi, cilt bakımı ve kişisel bakımına önem veren kadınların vazgeçilmezi oldu

HAVZALI KADINLARA müjde!
REKLAM ALANI
7 Şubat 2021 17:39

Havza’da, Hasan Aktar Caddesi üzerinde Zerrin Özkurt tarafından hizmete açılan Lazer Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi’nde güzelliğine ve kendisine önem veren kadınlara lazer epilasyon, bölgesel incelme, cilt bakım, kirpik lifting, manikür pedikür, g5 masajı ve pasif jimnastik masajları gibi farklı alanlarda profesyonel hizmetler veren merkez, büyük ilgi görüyor.

EN YENİ TEKNOLOJİ
Güzellik ve bakım odaklı sektörün günümüzde kadın ve erkeklerin yoğun ilgisi nedeniyle hızla büyüdüğüne dikkati çeken Zerrin Özkurt, “İşe başlarken müşterilerimiz için en güvenilir makine teçhizat seçiminde 100’e yakın firma ile görüşüp en yeni teknolojiyi tercih ettik. Pandemi dönemine denk geldiğimiz için kişisel hijyen, tek kullanımlık ürünler gibi bir çok farklı unsuru göz önünde bulundurmak zorundaydık. Ve nihayetinde başladık, buradayız. Yine Covit-19 tedbirleri kapsamında açılış yapamadık ancak, her daim yanımızda hissettiğimiz ilçemiz halkı, isimlerini tek tek sayamadığımız tüm yerel yönetim amir ve yetkililerine bize verdikleri destek için teşekkür etmek isterim” dedi.

GÜZELLİK TESADÜF DEĞİLDİR
Zerrin Özkurt, güzelliğin ve iyi bir cilt bakımın her bireyin hakkı olduğunu belirterek, “Güzellik tesadüf değildir. Bu konuda tüm bilgi birikimimiz ile halkımızın hizmetindeyiz. Tüm müşterilerimize ve halkımıza sosyal medyadaki ve arama motorlarındaki bilgi kirliliğinden etkilenmeden her türlü sorularını kolaylıklar gelip, sorup öğrenebilecekleri yanı başlarında bir yer olduğunu belirtmek isteriz. Her zaman halkımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.