Dolar 32,3737
Euro 34,7104
Altın 2.393,67
BİST 10.159,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

HAVZA’YA ‘BAĞLANTI’ YOLU!

Samsun’un Havza İlçesinde 2 mahalleyi birbirine bağlayacak olan sanayi köprüsü ve bağlantı yolunun yapılacağı alanda saha incelemesi yapıldı

HAVZA’YA ‘BAĞLANTI’ YOLU!
REKLAM ALANI
14 Şubat 2024 18:27

Samsun’un Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Değirmenüstü Mahallesi ve İnönü Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan sanayi köprüsü ve bağlantı yolunun yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

TRAFİK YÜKÜNÜ AZALTACAK
Değirmenüstü Mahallesi’nde bir fabrika ile İnönü Mahallesi’nde Havza Sanayi Sitesini birbirine bağlayacak, Tersakan Irmağı üzerinde Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan köprü ve bağlantı yolunun tamamlanması ile şehir içi trafik yükü azalmış olacak. Köprünün tamamlanması ile birlikte Tersakan Irmağı’nın yaklaşık 700 metrelik bölümünde ise DSİ 7. Bölge Müdürlüğü tarafından ıslah çalışmaları yapılacak.

SANAYİYE ULAŞIM İÇİN KOLAYLIK
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, köprünün yapımı tamamlandığında ulaşımın kolaylaşacağını söyledi. Başkan Özdemir, “Değirmenüstü ve İnönü Mahallemizi birbirine bağlayacak olan Havza Sanayi Köprüsü ve bağlantı yolu, özellikle Aşağıyavucuk Mahallesi grup yolundan ve Değirmenüstü Mahallemizden gelip, Samsun yönüne veya sanayi sitesine gidecek olan vatandaşlarımız için kolaylık olacak. Artık şehir içine girmeden bu yoldan istedikleri yere çok daha rahat bir şekilde ulaşacaklar. Ayrıca gelişen ilçemizin yeni yerleşim yerlerinden olan Hilmi Tunalı Caddesi’nin devamı olan yeni bir yol uygulamamız ile bölgede ulaşma önemli katkı sağlayacağız” diye konuştu.

Sibel TOPAL(md)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.