Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Hayati Tekin’den CHP ve İyi Parti Teşkilatlarına Ziyaret

Hayati Tekin’den CHP ve İyi Parti Teşkilatlarına Ziyaret
REKLAM ALANI
5 Mayıs 2019 18:57 | Son Güncellenme: 5 Mayıs 2019 18:58

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel Mahalli İdari Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi 26. Dönem Samsun Millet Vekili, İyi Partiden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan ve seçimlerde ikinci olarak seçileneyen Hayati Tekin, Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent CHP ve İyi Parti teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Bafra CHP ve İyi Parti ilçe başkanları ziyaretinde konuşan Hayati Tekin, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel Mahalli idari seçimleri öncesi bana verdiğiniz destekler için teşekkür eden, Tekin, Seçimlerde ikinci olarak hiç beklemediğimiz bir sonuç ve tablo çıktı. CHP ve İyi Partinin ortak adayı olarak Milli İtifaktan
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmek isterdim, teşkilatlarımızla ortak çalışmamıza rağmen bu gerçekleşmedi. Tabi üzüldük ama yine Samsun’lulara Bölgemize dargın değilim, bizlere oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum.

Artık Siyasi Hayatıma “İyi Parti saflarında devam edeceğim”
Hayati Tekin, Siyasi hayatıma Cumhuriyet Halk Partisi değil, İyi Parti saflarında devam etme kararı aldım, bu sebeple Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ziyaretlerimin başında hem teşekkür, hem de bu siyasi kararımı seçimlerde ortak çalışma kararı aldığımız CHP ve İyi Parti ilçe teşkilatlarıyla paylaşmak istedim. Artık bundan sonra Siyasi hayatıma İyi Parti saflarında devam edeceğim. Hayati Tekin, olarak yılmak yorulmak yok, bizler nerede nasıl hata yaptığımızı araştirarak yolumuza devam edeceğiz diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Dönem CHP 26 Dönem Samsun Millet Vekili olan Hayati Tekin’in Bafra’daki CHP ilçe Teşkilatı ziyaretinde Bafra CHP ilçe Başkanı Vahit Perçin,Yönetim Kurulu ve Partililer hazır bulunurdu.

Hayatin Tekin’in Bafra’daki ikinci ziyareti ise İyi Parti Bafra ilçe Başkanlığına yaparken İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz Yönetimi ve Partililer hazır bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.