Dolar 32,5246
Euro 34,8680
Altın 2.443,79
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

HAYDİ SAMSUN TİYATROYA!

Samsun’da düzenlenen düzenlenen festivalde 17 Ekim ile 22 Ekim tarihleri arasında birbirinden ünlü tiyatrolar, sanatseverlerle buluşacak

HAYDİ SAMSUN  TİYATROYA!
REKLAM ALANI
16 Ekim 2022 17:09

Samsun’da tiyatrokonser.org ve 3 Three Organizasyon tarafından düzenlenen Tiyatro Festivali, 17 Ekim ile 22 Ekim tarihleri arasında sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

OLUMLU TEPKİLER HAREKETE GEÇİRDİ
Konuyla ilgili olarak tiyatrokonser.org ve 3 Three Organizasyon tarafından yapılan açıklamada, “Yıllardır Samsun’un tiyatro, konser ve Stund-Up ihtiyaçlarına Samsunluları kültür ve sanata doyurmaya gayret gösterdik.
Samsun kamuoyu da bizim bu emeklerimize kayıtsız kalmayarak gerek açık alanlarda, gerek Samsun Sanat Merkezi’nde ve Canik Kültür Merkezi’nde organize ettiğimiz kültür ve sanat etkinliğimize 17 ilçeden katılarak tiyatro, konser ve Stund-Up’ları zevkle izlediler. Pandemi sonrasında Samsun kamuoyundan aldığımız olumlu tepkiler karşısında bizde duyarsız kalmayarak onlara daha da geniş bir yelpazede kültürel ve sanatsal etkinliğe imza atmak istedik” denildi.

AHUDU, İKİNCİ BAHAR, BÜYÜK GÖZALTI
Samsun Tiyatro Festivali’de birbirinden güzel oyunların, birbirinden ünlü sanatçılarla birlikte Samsunlularla buluşacağına dikkati çekilerek, “Festivalimizde, Ahududu, Shirley, Actıng, 1984 Büyük Gözaltı, İkinci Bahar ve Karlar Ülkesi çocuk oyunuyla Samsun Sanat Merkezinde Samsunlular bu oyunları keyifle izleyecekler.
Samsunlu seyircilerin ve dinleyicilerin sanata ve kültüre olan olumlu tepkilerinden yola çıkarak onlara bu oyunları izletmenin büyük mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz” ifadelerine yer verildi.

MELEK BAYKAL’DAN ERDAL BEŞİKÇİOĞLU’NA
Festival boyunca Samsun Sanat Merkezi’nde izlenecek oyunlar ve oyuncuları ise şu şekilde:

17 Ekim’de Ahududu oyunuyla Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban,
18 Ekim’de Shirley Valentina oyunuyla Sumru Yavrucuk
19 Ekim’de Actıng oyunuyla Erdal Beşikçioğlu,
20 Ekim’de 1984 Büyük Gözaltı oyunuyla Rutkay Aziz ve Taner Barlas,
21 Ekim’de İkinci Bahar oyunuyla Cihat Tamer ve Suzan Aksoy.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.