Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘HAYIR ÇARŞISI’ SEVİNDİRİYOR!

Samsun’da, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ‘Hayır Çarşısı’ kampanyası ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını belirterek, “İlkadım halkı arasında dayanışma bağlarını arttırıyoruz” dedi

‘HAYIR ÇARŞISI’   SEVİNDİRİYOR!
REKLAM ALANI
15 Haziran 2022 18:26

Samsun İlkadım Belediyesi ‘Hayır Çarşısı’ ile hayırsever vatandaşların ihtiyaç fazlası olan kullanılır durumda eşyaları yenileyerek gerçek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak mutluluklara ortak oluyor.

GİYSİLERDEN BEYAZ EŞYAYLA
İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü Kadın Koordinasyon Merkezi, bağışçı vatandaşlardan alınan giysi ve eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. İlkadımlı yardımseverlerin bağışladığı giysi ve halı, kanepe, beyaz eşya sandalye, battaniye gibi eşya ayrıştırılıp temizlendikten sonra, vatandaşların kullanabilmesi için hazır hale getiriliyor.

‘HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’
İhtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olduklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlkadım halkı arasında dayanışma bağlarını arttırıyoruz. Belediye olarak giyecekten, kullanılabilir durumdaki ev eşyalarına her türlü malzemeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Biliyorsunuz toplumumuzda büyük bir tüketim alışkanlığı gelişti. Yani bir kabanı varken bir kaban daha, bir ceket varken bir ceket daha, bir ayakkabı varken yenisini özendiren tüketim toplumuna yönelik yapılan çalışmalar sonucunda bir kesim hiç alamazken bir kesim yüksek seviyede alıyor, belki de kullanmadan bir kenarda duruyor. Şimdi biz bu malzemeleri, ürünleri alıp vatandaşlarımıza ulaştırma konusunda ortak bir çalışma başlattık. Halkımıza bunu duyurduk, halkımız da büyük bir duyarlılık gösterdi. İhtiyacı olan vatandaşlarımız geliyor burada çocuklarına, eşine ne ihtiyacı varsa alabiliyor” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.