Dolar 32,4270
Euro 34,8896
Altın 2.436,88
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

HAYRAN BIRAKIYOR!

Samsun’da yeşil ile mavinin buluştuğu nokta Çarşamba Orman Park, tabiat harikası görüntüsü ve içerisinde yer alan tesisleriyle hayran bırakıyor

HAYRAN BIRAKIYOR!
REKLAM ALANI
27 Eylül 2023 19:34 | Son Güncellenme: 27 Eylül 2023 19:42

Samsun’da Çarşamba Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan şehir yaşantısından uzakta, eşsiz tabiat manzaralarının hüküm sürdüğü Çarşamba Orman Park, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

İNSANLAR DA ÜRETİME DAHİL
Belediye Başkanı Halit Doğan, Orman Park’ta yöre halkından insanların çalıştığının altını çizerek, “Köyün içerisindeki insanlarımızın da üretime dahil olduğu bir turizm merkezini Samsun’umuzun hizmetine sunduk” dedi. Orman Parkı ile insanların aileleriyle, sevdikleriyle birlikte hoşça vakit geçirebileceği, kültürel faaliyetlerin yanı sıra birçok spor branşıyla ilgilenebilecekleri büyük bir merkez vatandaşların hizmetine kazandırıldı” dedi.

BAYKUŞ ORMAN OKULU KURULUYOR
Karadeniz Bölgesi’nin en geniş kumsal bantlarından birine sahip olan alanın aynı zamanda içerisinde yer alan fıstık çamları ile eşsiz bir doğal güzelliğini barındırdığını da söyleyen Doğan, “Doğayı koruyan, çevreye duyarlı bireyler yetiştirebilmek için Çarşamba Orman Parkı’na Baykuş Orman Okulu kazandırılıyor” bilgisini verdi.

YEŞİLIRMAK’IN DENİZE DÖKÜLDÜ YERDE
Okulun yakın zamanda öğrenci kabulüne başlayacağını ifade eden Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba Orman Parkı, Hürriyet Mahallesi ile İstiklal Mahallesi’nin tam ortasında, Çarşamba’mızda Yeşilırmak’ın denize döküldüğü alanda. Burada çok güzel çam ormanları var. Çam kozalaklarının yetiştiği, güzel çam ormanlarının ortasında böyle bir projeyi hayata geçirdik. Orman Parkımız geçen yıl hizmet vermeye başladı. Bu yıl piknik alanlarımız tamamıyla bitti, vatandaşlarımız yazın buraya gelip çocuklarıyla güzel vakit geçirdiler, misafirlerini ağırladılar; burada hem restoran kısmı hem piknik, mangal alanlarımızın olduğu kısımlar var” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.