Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
BİST 9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘HAZIRLIKLARA BAŞLADIK’

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, gelecek yıl Samsun’da yapılacak “TEKNOFEST 2022 Karadeniz”in hazırlıklarına başladıklarını açıkladı

‘HAZIRLIKLARA BAŞLADIK’
REKLAM ALANI
28 Eylül 2021 17:30

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) 2021’de düzenlenen roket yarışmasında orta irtifa kategorisinde Türkiye 1’incisi olan Atakum Gençlik Merkezi Tanyeli Roket Takımı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’yı makamında ziyaret etti.

ROKET TAKIMI’NA ÖVGÜLER
Tanyeli Roket Takımı’nın harika bir iş başardığını belirterek, takım üyesi gençlerimizi tebrik eden ve teşekkür belgesi veren Vali Dağlı, Milli Teknoloji Hamlesi’nin en güzel yansımalarından TEKNOFEST 2022 Karadeniz’in Milli Mücadele’nin ilk adım şehri Samsun’un ev sahipliğinde düzenlenecek olmasının ve bayrağı devralmanın heyecanını yaşadıklarını, hazırlıklara da müjdenin açıklandığı ilk andan itibaren başladıklarını söyledi.

ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK
Samsun olarak TEKNOFEST’e uzun süredir çok istekli bir şekilde talip olduklarını ve şehrin bu uluslararası festivali tesis, konaklama ve lojistik imkanları sayesinde başarıyla organize edeceğini ifade eden Vali Dağlı, festivalin gençler için büyük bir birikim olacağını ve bunun da Samsun’un ve Türkiye’nin sanayi ve teknolojisine önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyaret, valilik önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.