Dolar 32,3676
Euro 34,9560
Altın 2.325,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

HEDEF, SANAYİ ŞEHRİ SAMSUN!

Samsun’da Gıda OSB, Yeni OSB, Bafra OSB ve Bafra Sera OSB toplantıları, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında gerçekleştirildi

HEDEF, SANAYİ ŞEHRİ SAMSUN!
REKLAM ALANI
7 Haziran 2022 19:43

Vali Zülkif Dağlı, Samsun’un ve ülkenin ekonomik anlamda gelişerek kalkınmasında öncü rol üstlenen OSB’lerin, yatırımların artmasında büyük önem arz ettiğini belirterek, “Bugün ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz toplantılarda her bir OSB’nin parsel tahsis durumlarının yanı sıra devam eden fabrika inşaatları ile altyapı çalışmalarının son durumlarının değerlendirdik” dedi.

ÜRETİM, İSTİHDAM, İHRACAT
Vali Dağlı ayrıca, “Yatırımcılarımız tarafından yoğun talep gören tüm OSB’lerimizde yapılacak fabrikalarla üretim, istihdam, ihracat ve büyümeyi artırmak ve Samsun’u önümüzdeki yıllarda tam bir sanayi şehrine dönüştürmek için büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

GENÇ VE YETENEKLİ İŞ GÜCÜ
25 Mayıs’ta Havza OSB’de temelini attıkları 10 fabrikanın bu çalışmaların güzel ve somut bir yansıması olduğunu kaydeden Dağlı, ayrıca şunları söyledi:

“Coğrafi konumu, güçlü altyapısı, büyüyen ekonomisi, genç ve yetenekli iş gücü, gelişmiş iş kültürü ve pazarlara kolay ulaşım imkanı ile riski az, güveni yüksek, kazancı tatminkar bir cazibe merkezi haline gelmekte kararlı olan Samsun, tüm kurum ve kuruluşlarıyla yatırımcılara gereken her türlü desteği sunmaya hazırdır. Karadeniz Bölgesi’nin en güçlü sanayi ve ticaret merkezi olan modern kent Samsunumuz, bölge ekonomisine öncülük yapıyor. Yapılan her yatırım, üretim, istihdam ve ihracat olanaklarını daha da artırarak ilimizi geleceğin sanayi ve ticaret koşullarına hazırlıyor.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.