Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C

“Hemşerilerimin Ankara’daki sesi olacağım”

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, “19 yıldır hizmetinde olduğum şehrimin ve hemşerilerimin Ankara’daki sesi olacağım” dedi

“Hemşerilerimin Ankara’daki sesi olacağım”
REKLAM ALANI
31 Mayıs 2018 16:16

“ EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ MİLLETİMİZ”

Seçim çalışmalarına Alaçam ilçesinde devam eden Yusuf Ziya Yılmaz, ilçede yüzlerce kişiyle görüşerek 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Yılmaz, “Bizim Cumhurbaşkanımıza karşı bir sorumluluğumuz var. Gidilmedik yer sıkılmadık el bırakmayacağız. Allah bana bu şehre 19 yıl hizmet etmeyi nasip etti. Şimdi de ülkemiz için yola çıktık. Şehrimin ve hemşerilerimin Ankara’da sesi olmak içim, doğduğum topraklara daha fazla katkı sağlayabilmek için çıktığımız bu kutlu yolda en büyük destekçimiz biliyoruz ki yine milletimiz olacak. Sizlerin destekleri ülkemizin geleceğini oluşturacaktır. AK Parti’den, bizden desteklerinizi esirgemeyin” diye konuştu.

“ ÜLKESİNE VE MİLLETİNE AŞIK BİR LİDER”

Partinin işine dertli insanlardan oluşan bir parti olduğunu belirten Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız bir yerde bir iş tökezliyorsa onunla dertleniyor. Sorunun çözülmesi için uğraşıyor, çözülene kadar takipçisi oluyor. Ülkesine ve milletine bu kadar aşık bir cumhurbaşkanını 24 Haziran seçimlerinde en yüksek oy oranı ile desteklememiz gerekiyor. 24 Haziran’daki seçimler Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için, partimizin ve davamızın bekası adına, daha güçlü bir devlet için büyük önem taşıyor. 24 Haziran seçimlerinde liderimiz Erdoğan’ın başkan olması için, partimizin mecliste güçlü bir şekilde temsili için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Alaçam’daki programların ardından Çarşambalılar Derneğinin geleneksel iftar programına katılan Yılmaz teravih namazı öncesi ziyaret ettiği Necati Şahin’den hayır duası istedi. Hastanebaşı Mahallesi’nde oturan Necati Şahin’i ve ailesini ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi alan, kendisi ve partisi için dua isteyen AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Şahin ve ailesinin hayır duasını aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.