Dolar 32,6237
Euro 34,7525
Altın 2.502,71
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

“Hepimiz aynı geminin yolcularıyız”

Partisinin seçim otobüsüden Samsunluları selamlayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “16 Yıldır AK Parti iktidarlarıyla birlikte ülkemize ve milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalıştık, Allah’ın izniyle çalışmaya da devam edeceğiz. Milletimiz bize hangi yolu tayin ettiyse bugüne kadar biz o yolda yürüdük. Başka Türkiye yok, hepimiz aynı geminin yolcularıyız.” dedi

“Hepimiz aynı geminin yolcularıyız”
REKLAM ALANI
18 Haziran 2018 15:41

AK Parti Samsun Milletvekili ve adayı Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında İlkadım bir dizi programlar gerçekleştirdi.

Unkapanı Mahallesi’nde vatandaşlara seslenen Milletvekili Köktaş, Hastanebaşı, Çatalarmut, İlyasköy, Derebahçe mahalleleri, 100. Yıl Bulvarı, Lise Caddesi, Cumhuriyet Meydanı üzerinde ziyaretler gerçekleştirerek hemşehrileri ile selamlaştı, sohbet etti.

 

“YİNE BİZ YAPARIZ”

Gösterilen ilgi, alaka ve desteğe teşekkür eden Milletvekili Köktaş, “Hepimiz aynı geminin yolcularıyız, 81 milyon kardeşiz. Milletimiz bize hangi yolu tayin ettiyse biz hep o yolda yürüdük. Bu yolda ülkemize ve milletimize hizmet ettik. Eksiklerimiz olabilir, bunları da yine hedeflerimiz doğrultusunda bugüne kadar yaptığımız gibi, yine biz yaparız. 16 yılda yapılanları anlatmıyorum milletimiz yapılanları biliyor ve asla unutmaz.” dedi.

“MİLLETİMİZİN BÜYÜK DESTEĞİ İLE”

16 yılda iktidarına, hükümetine, Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkan her zaman yanında duran milletimizin büyük desteği ile Türkiye’nin büyük, güçlü, dünyada sözü geçen, sözü dinlenen bir ülke haline geldiğini söyleyen Milletvekili Köktaş, “AK Parti Türkiye’nin emeğini, ekmeğini, aşını büyütüyor, geliştiriyor, geleceğe taşıyor. Demokrasiye, hukukun üstünlüğüne sahip çıkarak, vatandaşlarının insanca yaşaması için mücadele ediyor, etmeye de sonuna kadar devam edecektir” diyerek sözlerine son verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.