Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘HEPSİ KALBİMİZDE HEPSİ BURADA!..’

Türk futbol camiasını yasa boğan elim kazanın 34’üncü yılında Samsunspor’un futbol şehitleri bir kez daha anılıyor

‘HEPSİ KALBİMİZDE HEPSİ BURADA!..’
REKLAM ALANI
19 Ocak 2023 22:42 | Son Güncellenme: 19 Ocak 2023 22:43

20 Ocak 1989‘da Malatyaspor deplasmanına giden Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün Havza İlçesi’nde kamyonla çarpıştığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Samsun’da 34 yıl önce yaşanan kaza Samsunla birlikte tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

MEZARLIKLARDA ANMA
34 yıl önce yaşanan tarifsiz acı dinmezken, Samsunspor Kulübü futbol şehitlerini 20 Ocak’ta bir kez daha anacak. Kazada yaşamını yitiren Teknik Direktör Nuri Asan ve otobüs şoförü Asım Özkan için 20 Ocak’ta saat 10.20’de ilk önce Asri Mezarlık ardından Kıranköy’de anma töreni gerçekleştirilecek.

'HEPSİ KALBİMİZDE HEPSİ BURADA!..'

METE, MUZAFFER, ZORAN VE EMİN KAR…
Mete Adanır KKTC’de, Muzaffer Badalıoğlu Zonguldak’ta, Zoran Tomic ise Sırbistan’da bulunan kabri başında anılacak. Aynı kazada felç kalan, Samsunspor’un efsane futbolcusu ve eski başkanı Emin Kar, Yüksel Ozan, Tarık Kaptan ise Asri Mezarlık’taki kabrinde dualarla anılacak.

DUYGU YÜKLÜ KLİP
Öte yandan Samsunspor Kulübü, hazırladığı bir klip ile de futbol şehitlerini andı. ‘Hepsi kalbimizde, hepsi burada’ başlığı altında yayımlanan klipte genç futbolcular, futbol şehitlerini andı. Son derece duygu yüklü klip taraftarlar tarafandın beğeniyle izlendi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.