Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

HER NOKTADA TEMİZLİK

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs haritasında kırmızı renkli çok yüksek şehirler arasında yer alan Samsun’da, denetimlerini sürdürüyor ve belli noktaları da düzenli olarak dezenfekte ediyor

HER NOKTADA TEMİZLİK
REKLAM ALANI
14 Mart 2021 19:28

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir vatandaşları uyararak, “En başından itibaren Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Bilim Kurulu üyelerinin tedbir, tavsiye ve genelgelerini eksiksiz olarak uygulamaya koyduk” dedi.


UYARILAR DEVAM EDİYOR
Pandeminin üzerinden geçen bir yılda kentin her noktasında hem sosyal mesafe ve maske denetimi hem de temizlik çalışmalarını ara vermeden sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, son dönemde artan vakalara da dikkat çekerek vatandaşları daha duyarlı olmaları konusunda sık sık uyarılarda bulundu.


ARALIKSIZ DEZENFEKSİYON
Düzenli olarak hastaneler, yurtlar, kamu binaları gibi vatandaşların yoğun kullandığı tüm alanları dezenfekte eden ekipler, haftalık yaklaşık 30 bin metrekarelik bir alanda çalışmalarını sürdürüyor. Her Cuma günü kamu hastanelerini kapsayan yaklaşık 23 bin 300 metrekarelik alanının dezenfeksiyonu sağlayan ekipler, bir yıllık pandemi süreci boyunca 578 kamu kurumuna 4 bin 750 kez dezenfeksiyon işlemi uygulayıp toplamda 1 yılda 4 milyon 650 bin metrekarelik bir alanı dezenfekte etti.


MASKE- MESAFE- HİJYEN
Toplu taşıma araçlarından vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklara kadar ekiplerle denetimlerinin sürdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, vatandaşları uyararak, eş dost, akraba, hasta, taziye gibi ziyaretlerini bir süre daha ertelemelerini istedi.Gelinen süreçte kontrollü normal hayata dönebilmek için maske, mesafe ve hijyen kuralları konusunda azami gayret gösterelim” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.