Dolar 32,4909
Euro 34,9449
Altın 2.430,59
BİST 9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Her şehidimiz yüreğimize düşen ateştir

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Belediyenin Mart 2018 Olağan aylık meclis toplantısı açılış konuşmasında Afrin şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz rahmet ve şükranla andı

Her şehidimiz yüreğimize düşen ateştir
REKLAM ALANI
2 Mart 2018 20:59

‘MİLLETİMİZ BİR VE BERABERDİR’

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşma ve açıklamasında şunları söyledi: “ Haçlı zihniyeti ve seferleri Türk milleti ve İslam dünyasına karşı devam etmektedir.  Emperyalizmin saldırıları siyasi, ekonomik, terör ve işgal olarak kendini göstermektedir. Tüm bu saldırılar zulüm, gözyaşı, çocuk ölümleri, göçler, işkenceler ve savaşlar olarak kendini göstermektedir. Bunlar utanç vericidir. Bu utanç başta Amerika olmak üzere İsrail, İngiltere ve batı dünyasınındır.  Türkiye Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu zulme karşı dimdik ayakta durmakta. Mazlumların ve mağdurların yanında olmaktadır.  Yapılanları ve niyeti çok iyi olarak bilmekteyiz.  Milletimiz bir ve beraberdir. Kenetlenmiştir. Haksızlıklara, zulümlere, işkencelere, işgallere ve gözyaşlarına karşı çıkmaktadır. Ülkemizi ve milletimizi bölmek ve bekamızı yok etmek isteyenleri tanıyor ve biliyoruz. Bunları haçlı seferlerinde, Çanakkale’de, Sakarya’da, 15 Temmuz’da gördük ve ezdik.  Şimdi Afrin’de eziyoruz. Kahraman Mehmetçiklerimiz hayatlarını feda ederek milletimizin ve devletimizin birlik ve beraberliği için mücadele etmektedir. Dünden bugüne bu mücadelede şehit düşen Mehmetçiklerimizi, polislerimizi, öğretmenlerimizi, vatandaşlarımızı, tüm güvenlik görevlilerimizi ve muhtarlarımızı bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize şifalar diliyor, saygıyla selamlamıyorum. Şehit ailelerimize ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Her şehidimiz yüreğimize düşen bir ateştir. Vatanımızın sahibi Şehitlerimizi asla unutmayacağız.

 

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ KARARLIĞIMIZI HER ZAMAN ORTAYA KOYMAKTADIR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarına şöyle devam etti: “ Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada “Şimdi sıra bölücü örgütün Suriye terör koridoru oluşturma projesini tamamen çökertmeye gelmiştir. Fırat Kalkanı Harekâtıyla attığımız adımı, Afrin ve Münbiç’te devam ettirerek, ardından da tüm sınır boylarını güvene ve huzura kavuşturarak, bu süreci inşallah tamamlayacağız” Demiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız kararlılığımızı bu şekilde her zaman ortaya koymaktadır. Milletimiz ve bizler yerli ve milli duruşla birlikte ülkemizi ve bizi bölmek ve ayrıştırmak isteyenlere bu hedeflerine ulaşamayacaklarını göstereceğiz. Çünkü bizler 7 Ağustos ruhunu yaşamakta kararlıyız, yaşamaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da her zaman ifade ettiği gibi: Türkiye’nin son yıllarda yaşadığı hadiselerin amacı artık hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde ortaya çıkmıştır. Milletimizi parçalamak ve ülkemizi bölmek isteyenlere karşı, adeta yeni bir istiklal savaşı veriyoruz. Bu savaşın cepheleri çok geniştir. Terör örgütlerinden ekonomiye kadar her araç bu savaşta kullanılmaktadır. Artık kendi imkânlarımızla, silahlarımızla artık Kandil’de varız, artık Gabar’da varız, artık Tendürek’te varız, artık Bestler-Dereler’de varız; varız da varız, her yerde varız. Var olmaya devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.