Dolar 32,3928
Euro 34,8295
Altın 2.439,00
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

‘HERKESİN OYUNA TALİBİZ’

Samsun CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Partiler bu işlerde araçtır, asıl olan hizmettir. Herkesin oyuna talibiz” dedi

‘HERKESİN OYUNA TALİBİZ’
REKLAM ALANI
19 Şubat 2024 18:32

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim çalışmalarını ara vermeden yoğun bir tempoda sürdürüyor. Salıpazarı ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katılan Öncü, “Parti teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, ilçe adaylarımız ve partililerimizle birlikte yorulmak bilmeden, bıkmadan, usanmadan, uzanabildiğimiz kadar uzaklara uzanmaya, kucaklayabildiğimiz kadar insanı kucaklamaya ve ellerini sıkabildiğimiz kadar insana ulaşmaya, dertlerini dinlemeye, projelerimizi anlatmaya, çözüm önerilerimizi sıralamaya devam ediyoruz” dedi.

ÖNCELLİĞİMİZ 17 İLÇE
Cevat Öncü, önceliklerinin Samsun olduğunu ifade ederek, “Biz diyoruz ki önceliğimiz Samsun ve 17 ilçedir. Biz diyoruz ki, 17 ilçemizle birlikte Samsun hak ettiği değeri almalıdır. Salıpazarı’nın çok kıymetli kestane balı olduğunu biliyoruz. Bu balı Türkiye’ye, dünyaya tanıtmak için gerekli adımları atacağız. Kestane balı yetiştiriciliğine gerekli teşvikleri vereceğiz” diye konuştu.

HERKESİ KUKCAKLAYAN BİR BAŞKAN
Salıpazarı İlçesinde vatandaşlardan destek isteyen Öncü, “2 aylık saha çalışmalarımızda görüyoruz, inanın görüyoruz. Çok güzel ve olumlu geri dönüşler alıyoruz. Partiler bu işlerde araçtır, asolan hizmettir. Kimin daha iyi hizmet edeceğine inanıyorsak ona destek olmamız lazım. Herkesin oyuna talibiz. Samsun ve Salıpazarı genelinde ılıman bir siyasi iklime ihtiyaç olduğunu görüyoruz. Bunu siz de görüyorsunuz, kimseyi ötekileştirmeden kimseyi oradan, buradan, onlar, bunlar, şunlar demeden herkesi kucaklayan belediye başkanı olmaya talibiz. Hizmet için talibiz” ifadelerini kullandı.

Gökhan ÜNLÜ

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.