Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

‘HESAP SORMA ZAMANI GELİYOR’

CHP Samsun İl Başkanlığı İlçe Başkanları Kurulu Toplantısı, 19 Mayıs İlçesi’nde gerçekleştirildi

‘HESAP SORMA ZAMANI GELİYOR’
REKLAM ALANI
6 Ekim 2021 16:43

CHP Samsun İl Örgütü’nün ‘İlçe Başkanları Kurulu’ adı altında başlattığı toplantıların sonuncusu 19 Mayıs İlçesi’nde gerçekleştirildi. CHP İl Başkanı Fatih Türkel, “19 Mayıslılar iktidardan umudunu kesmiş, hesap sorma vaktini bekliyor” dedi.

CHP İl Başkanı Fatih Türkel, 17 ilçe başkanı ve il yönetim kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda partinin saha çalışmaları, sandık güvenliği, seçim çalışmaları ile ilgili konular masaya yatırıldı. CHP heyeti toplantıda ayrıca vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendirdi.

’19 MAYISLILAR HESAP SORACAK’
Fatih Türkel ve beraberindekiler daha sonra ilçe turuna çıkarak vatandaşlarla bir araya geldi, esnafın sorunlarını dinledi. Fatih Türkel, 19 Mayıs’taki faaliyetlerle ilgili, “19 Mayıslılar kızgın ve öfkeli. Sadece zeçim zamanında ilçeye gelip kendilerini unutan iktidardan hesap sormanın vaktinin geldiğine inanıyor. Esnaf adeta isyanda. ‘Vergimizi veriyoruz, katma değer üretiyor ama devlet bize bu ağır pandemi şartların sahip çıkmadı’ diyor” açıklamasında bulundu.

‘HALKIN İKTİDARI YAKLAŞIYOR’
CHP İl Başkanı Fatih Türkel ayrıca, “Samsun’da CHP örgütleri olarak hayatın her anında, 17 ilçemizde, köylerimizde, mahallelerimizde yani sahada, sokakta siyaset yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşımızın, esnafımızın derdini dinliyoruz. Bugüne kadar gördüğümüz halkımızın, özellikle esnafın bu iktidardan umudunu kestiğidir. CHP olarak halkın iktidarına yaklaştığımız bugünlerde bütün esnafımıza, köylümüze, emeklimize, emekçimize söz veriyoruz, herkes rahat bir nefes alacak” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.