Dolar 32,4979
Euro 34,9774
Altın 2.431,80
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘HESAP VERECEKLER!..’

CHP Samsun Milletvekili Hancıoğlu, “Bugün hukuku ayaklar altına alanlar, günü geldiğinde yargı önünde hesap verecek” dedi

‘HESAP VERECEKLER!..’
REKLAM ALANI
26 Ağustos 2021 19:43

Atakum Belediyesi’nin vergi ve harç hesaplarına hukuksuz bir şekilde haciz konması ve ardından yaşanan sürece ilişkin bir açıklama yapan CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, “Bugün hukuku ayaklar altına alanlar, günü geldiğinde yargı önünde hesap verecek” dedi.

KAYBEDİLEN BELEDİYELERE BASKI VE KUMPAS
Neslihan Hancıoğlu’nun açıklaması şöyle:

“Yapılan son yerel seçimlerde kaybettiği belediyelere türlü siyasi baskı ve kumpaslar kurmaya çalışan iktidar, artık hukuku da ayaklar altına almıştır. Atakum Belediyesi’ne ait vergi ve harç hesaplarına, haciz işlemi uygulanamayacağı kanunda açıkça yazılı olduğu halde haciz işlemi uygulanması, düpedüz kanunsuz bir eylemdir.

HİZMET ALAN YURTTAŞLAR CEZALANDIRILIYOR
Hukuki açıdan hiçbir dayanağı bulunmayan bu kararın ve devamındaki sürecin, siyasi bir kumpas olduğu net bir şekilde ortadadır. İktidar, Millet İttifakı belediyelerine bu ve buna benzer kumpaslar kurmaya çalışsa da her defasında hukuksuzluk gün yüzüne çıkartılmıştır. Millet İttifakı belediyelerine yönelik olarak uygulanan siyasi baskı ve hukuksuz fiiller, özünde millet iradesini hedef almaktadır ve oy vermiş olsun ya da olmasın, o belediyeden hizmet alması gereken bütün yurttaşlarımızı cezalandırmayı, hizmetlerden yoksun kılmayı amaçlamaktadır.

Milletimizin, yerel yönetimler konusunda ortaya koyduğu iradeyi ve hukuku ayaklar altına alarak, baskıyla, kumpaslarla iktidarını sürdüreceğini zannedenlerin evde yaptıkları hesap çarşıya uymayacak. Milletimiz, sandıkta gereken cevabı verecek. Bugün siyasi çıkar, ihtiras ve ikbal sevdasıyla hukuku ayaklar altına alanlar da günü geldiğinde yargı önünde hesap verecek.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.