Dolar 32,4524
Euro 34,7527
Altın 2.439,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Hile yapanlar çaresiz durumdalar

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Acar, teşkilat mensupları ve partililer ile Örencik, Şeyhulaş ve Gazibey mahallelerini ziyaret etti

Hile yapanlar çaresiz durumdalar
REKLAM ALANI
18 Haziran 2018 16:30
  1. Dönem Milletvekilliği Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimine bir an olsun tempo düşürmeden devam eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, Örencik, Şeyhulaş ve Gazibey mahallelerini gezerek vatandaşlar ile bir araya geldi.

“AKŞENER’DEN SELAM”

Gittiği her yerde sevgi ve coşkuyla karşılanan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Acar, vatandaşlara Meral Akşener’in selamını iletti.

İktidara geldiklerinde  yapacakları projeleri anlatan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Acar, ülkemizin iyi bir geleceği olması için seçmenlerin İYİ Parti’ye oy vererek destek olmasını istedi.

“GÜNEŞ, SADECE İYİ’LERİN ÜZERİNE DOĞACAK”

Ziyaretleri sırasında konuşma yapan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Acar :

“ 24 Haziran’da Seçim var. Ve o seçimde hem milletvekilleri hem de Cumhurbaşkanı seçilecek. Seçimleri alelacele öne aldılar. Bunun sebebi ise İYİ Parti’nin kurulmasıdır. Bizi devre dışı bırakmak için hile yapanlar şimdi çaresiz durumdalar. Kimse bizim kadar çalışmıyor. 25 Haziran sabahı Güneş, sadece İYİ’lerin üzerine doğacak. “ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.