Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Hırsızdan gazetecilere: “Siz hala ölmediniz mi?” 

Samsun’da çocuk yaştan beri hırsızlık yapan kadın yıllar sonra cezaevinden çıkıp yine hırsızlık yapınca gözaltına alınarak adliyeye çıkarıldı.

Hırsızdan gazetecilere: “Siz hala ölmediniz mi?” 
REKLAM ALANI
29 Ocak 2019 18:32

Kadının, daha önce de kendisini haber yapan gazetecilere, “Siz hala ölmediniz mi?” demesi dikkat çekti.

YANKESİCİLİK YÖNTEMİYLE HIRSIZLIK
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Devgeriş Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasret Ö. (31) adlı bir kadın yanında Halime K. (29) ile birlikte bir iş yerinden 2 açıktan ve 2 de yankesicilik yöntemiyle hırsızlık yaptı. Hırsızlar 1 adet bebek arabası, 140 TL para, 140 TL’lik kıyafet, yan kesicilik yoluyla 650 TL para ve nüfus cüzdanları bulunan 1 cüzdan ve ayrıca 80 TL bulunan bir cüzdan daha çaldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri yaptıkları araştırma sonucu güvenlik kamerası kayıtlarından da yola çıkarak hırsızlık olayını Hasret Ö. ile Halime K.’nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Her 2 kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Polisteki sorgularının ardından Samsun Adliyesine sevk edilen ve uzun yıllar cezaevinde olduğu öğrenilen Hasret Ö., kendisinin hırsızlık yaptığı için çocukluğundan beri fotoğrafını çeken gazetecileri görünce, “Bunlar beni çocukluğumdan beri çekiyor. Siz hala ölmediniz mi?” demesi dikkat çekti.
Adliyede yapılan araştırmada Hasret Ö.’nün hırsızlık suçundan hakkında toplam 17 yıl hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Hasret Ö. ve Halime K. tutuklandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.