Dolar 32,4445
Euro 34,7285
Altın 2.440,04
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Hizmet Çadırı Liman Mahallesi sakinlerini misafir etti

Hizmet Çadırı Liman Mahallesi sakinlerini misafir etti
REKLAM ALANI
11 Kasım 2019 18:53 | Son Güncellenme: 11 Kasım 2019 18:54

BAŞKAN DEMİRTAŞ; ŞEHR-ÜL EMİN SIFATIYLA GÖREVİMİ SÜRDÜRMEKTEYİM
“Belediye Mahallenizde” isminin verildiği projeyle her hafta bir mahalleye misafir olan hizmet çadırında Liman Mahallesi sakinlerini sorunlarını dinleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Şehr-ül emin sıfatıyla ilçemizde yaşayan herkesin emanetçisi olarak belediye başkanlığı görevini sürdürmekteyim’’ dedi.
Mahallelerin eksiklerinin çözüme kavuşması amacı ile gerçekleştirilen projeyle her mahallenin öncelikli sorunları ön plana alınarak doğru tespit yapıldığı ve tespit sonrası belediye ekiplerince yapılan çalışmalarla sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuştuğu “Belediye Mahallenizde” hizmet çadırında Liman Mahallesi sakinlerinin sorunların dinleyen Başkan Demirtaş, İlçemizin farklı mahallelerinde yaşamlarını sürdüren mahalle sakinleri, mahalle muhtarlarımızın fikirleriyle bize yol göstermeleri ile farklı programlarla halkımızın sorunlarını elimizdeki imkânlar ölçüsünde hepsine belki yetişebilmemiz mümkün olmuyor ama sizlerle bu diyaloğumuzu artırıp daha sık görüşeceğiz.
‘’HER ŞEY TEMİZ YAŞANABİLİR BİR İLKADIM İÇİN’’
Hep beraber sorunların üstesinden geleceğiz inşallah. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha temiz bir ortamda yaşamaları için var gücümüzle ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Her şey temiz ve daha yaşanabilir İlkadım için” dedi.
‘’BAŞKANLIK MAKAMINI ŞÖHRET VE MÜLK OLARAK GÖRMEDİM’’
Belediye Başkanlık makamını hiçbir zaman “şöhret ve mülk” olarak görmediğini sözlerine ekleyen Başkan Demirtaş, “2019’da halktan emanet aldığımız belediye başkanlığı koltuğunu kendi malımız, adımızı yücelten şan ve şöhret makamı olarak asla görmedim. Şehr-ül emin sıfatıyla ilçemizde yaşayan herkesin emanetçisi olarak belediye başkanlığı görevini sürdürmekteyim’’ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.