Dolar 32,4468
Euro 34,7861
Altın 2.441,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

İLÇE ESNAFINA YAŞAM DESTEĞİ

İlkadım Belediyesi pandemi sürecinde zor günler geçiren esnafa destek vermeye devam ediyor

İLÇE ESNAFINA YAŞAM DESTEĞİ
REKLAM ALANI
28 Nisan 2021 18:13

Ülke genelinde örnek proje ve çalışmalarla adından söz ettiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlçe genelindeki kahvehane sektöründe faaliyet gösteren esnafapandemi nedeniyle yaşadığı ekonomik sıkıntıları hafifletecek yeni bir destek kampanyası başlattı.

“198 ESNAFA 500 TL’lik NAKİT DESTEĞİ”
Zorlukları beraber paylaşalımdayanışması ile esnafa destek kampanyası başlatan İlkadım Belediyesi, kahvehane sektöründeki esnafa nakit para desteği sunacak. 270 sayılı encümen kararı doğrultusunda karara bağlanan 500 TL nakit desteğinden Sosyal Yardım Müdürlüğü tarafından tespit edilen ,meslek odasında kaydı ve kahvehane işyeri ruhsatını bulunan 198 işyeri yararlanacak. Kahvehane ruhsatı olup oyun oynatmayan çay ocağı gibi hizmet veren kişiler ise çay ocağı işletmeciliği olarak değerlendirilerek yapılacak yardımlardan muaf tutulacak.

‘İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE BİRLİKTEYİZ’
Zor zamanlarda biz varız diyerek İlkadımlılara seslenen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Biz imece kültürünü atalarımızdan öğrendik. Bu kez de esnafımız için dayanışma çağrısı yapıyoruz. Ön ödeme yaparak esnafımıza yaşam desteği oluyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.