Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

‘İLK 4’ SÖZÜ!

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Elimizdeki kadro ile ilk 4 içerisinde oluruz. Her şey yolunda giderse 5’inci ya da 6’ncı olmayız ama ilk 4’te yer alırız” dedi

‘İLK 4’ SÖZÜ!
REKLAM ALANI
18 Ocak 2022 20:19 | Son Güncellenme: 18 Ocak 2022 20:32

Samsunspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa basın mensupları ile sohbet toplantısında bir araya geldi. İlk devreyi değerlendiren ve ligin ikinci yarısındaki hedefleri hakkında bilgiler veren Çapa, önemli açıklamalarda bulundu.

‘BİZ ALSAK NELER YAZALARLARDI’
Hiç transfer yapmasalar bile ligi ilk 4 içerisinde tamamlayacaklarına inandıklarını söyleyen Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Bizim ligde şu ana kadar hangi kulüpler istediği ya da beklediği futbolcuları aldı? Herkes en idealinin olmasını ister, ben de isterim ama işler o kadar kolay değil. Adanaspor 2 yıl oynamayan bir oyuncu (Jordan Ibe) aldı. Onu biz alsak ne yazılırdı? O yüzden bu süreçte transfer yapmak ya da istediğin oyuncuyu almak oldukça güç” dedi.

‘İLK 4’ÜN SÖZÜNÜ VEREBİLİRİM’
“Sezon sonunda ne olacağını ben de bilmiyorum” diyen Fuat Çapa, “Şunun sözünü verebilirim; ilk geldiğimiz günkü inanç ve heyecandan daha fazlasına sahibiz. 17 maçımız daha var. Bu süreçte neler yaşanılacak bilinemez. Elimizdeki kadro ile ilk 4 içerisinde oluruz. Her şey yolunda giderse 5’inci ya da 6’ncı olmayız ama ilk 4’te yer alırız” ifadelerini kullandı.

‘PARAYI VEREN BAŞKAN İLGİLENİYOR’
Transfer edilebilecek çok sayıda yerli oyuncunun olmadığına dikkat çeken Fuat Çapa, “Başkanımız transfer işinin içerisinde. Çünkü parayı veren o. Benim alınan oyuncuları izleme şansım olmadı. Pandemi şartlarında çıplak gözle oyuncu izleyemedim. Gözlemcilerin izlediği çok oyuncu vardı. Bizim yapmış olduğumuz şey; Boluspor maçından sonra eksik olan mevkilerle ilgili raporu yönetime sunmuştuk. Yönetim gerekeni yaptı. Türkiye’den 2 oyuncu ile belli seviyeye gelen görüşmeler, anlaştığımız oyuncular son haftalarda iyi oynaması sonucu transferler gerçekleşmedi. O nedenle diğer alternatiflere yöneldik. Yabancı oyuncularla da görüştük ama bazı yabancı oyuncular, ‘Türkiye’de 5 yabancı ilk 11’de oynayabiliyor, 2 yedek var, sizin kadronuzda çok yabancı var, onların sözleşmesi feshedilmeden gelmek istemiyoruz’ dediler” diye konuştu.

‘SON 3 MAÇTA CANIMIZ ACIDI’
Osman Çelik’in gösterdiği performans ve hırs ile daima ilk 11’de oynamayı hak ettiğini dile getiren Çapa, “Ali Ülgen’in kırmızı kartı bizi de üzdü. Vukan Savicevic temaslı olduğu için takımda yer almadı. O yüzden kadroya alınmadı. Hasan Kılıç ile ilgili sorun görmedim. Her gün Hasan Kılıç ile görüşüyorum. Diğer futbolcularla da görüşüyorum. Bir sıkıntı yok. İlk geldiğimde ‘27 puanla devreye girelim’ desem sevinirdiniz. Son 3 karşılaşmada çok canımız acıdı. Tuzla, İstanbulspor maçları da canımızı acıttı. Devreye 3-4 puan daha fazla girsek çok farklı şeyler konuşurduk. Bu açığı kapatmak için daha fazla çalışacağız” dedi.

ATABEY ÇİÇEK TRANSFERİ NE OLACAK?
Yeni transferler ve gelebilecek oyuncular hakkında da bilgi veren Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Yunus Emre Çift, henüz kendini ispatlamadı. Sadece oynuyor. Ben de gençlere şans vermek istemiyorum. Talha Ülven’in transferinde Ali Ülgen’in cezası etkili oldu. Alaaddin’in de sözleşmesi kiralık. Elimizde bir sağ bek alternatifi olsun diye aldık. Tolcay Ciğerci de Türk statüsünde oynuyor. Onu da takımımızda değerlendireceğiz. Amilton konusunda gereken açıklama yapıldı. Atabey Çiçek’i Başakşehir göndermek istemiyor. Daha önce de burada oynadı, Samsun’a gelmek de istiyor. 8 Şubat’a kadar transfer devam ediyor, daha çok şey değişir” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.