Dolar 32,4513
Euro 34,7535
Altın 2.443,48
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

İLK ADIM!

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzak ve Teknoloji Festivali’nin(TEKNOFEST) gelecek yıl Samsun’da yapılacağının açıklanmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tanıtım çalışmalarına başladı

İLK ADIM!
REKLAM ALANI
3 Ekim 2021 16:55

Baykar Savunma Teknik Müdürü, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar’ın TEKNOFEST 2022’nin Samsun’da yapılacağını açıklaması tüm şehirde büyük memnuniyet ile karşılanırken Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü festivalin tanıtımı için şimdiden kolları sıvadı.

ATAKUM’DA TANITIM STANDI
TEKNOFEST’in Kurtuluş Mücadelesi’nin başlangıç şehri Samsun’da düzenlenecek olması nedeniyle şehrin belirli noktalarında tanıtım çalışmalarına başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ilk etkinliğini Atakum İlçesi’ndeki Yeşilyurt Alışveriş Merkezi’nde(AVM) gerçekleştirdi. Müdürlük, festivalde, roket yarışmasında Orta İrtifa Kategörisi’nde Türkiye şampiyon olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atakum Gençlik Merkezi Tanyeli Roket Takımı için bir tanıtım standı açtı.

KASAPOĞLU: VAKİT KAYBETMEK YOK
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “TEKNOFEST’in Milli Mücadele’nin ilk adım şehri Samsun’un ev sahipliğinde düzenlenecek olmasının gururunu yaşıyoruz. Bunun için hiç vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başladık. İlk olarak şehrin belirli yerlerinde tanıtım stantları aıyoruz. Yeşilyurt AVM’de açtığımız ve şampiyon Roket Takımı üyelerimizin roketlerini sergilediğiğimiz standımıza ilk günden büyük ilgi gösterilmesi, hepimizi son derece mutlu etti” dedi.

YEŞİLYURT AVM’YE TEŞEKKÜR
Müdür Kasapoğlu, standa ilgi gösterilmesinin Samsunluların TEKNOFEST heyecanını şimdiden yaşadığının göstergesi olduğunu da belirterek, “Yeşilyurt AVM Genel Müdürü Neslihan Yavuz Apak’a TEKNOFEST 2022’nin tanıtımı için verdiği desteğe ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.