Dolar 32,3487
Euro 35,0455
Altın 2.324,29
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İLK KAZMA!

Samsun’da, ilçelerde yaşayan vatandaşların merkeze tek vasıta ile gelebilmelerini sağlayacak İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi inşaatı başladı

İLK KAZMA!
REKLAM ALANI
22 Haziran 2021 16:55

Samsun’da ilçe minibüslerini tek bir merkezde toplayacak olan İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi ihalesini alan yüklenici firma iş makinelerini çalıştırdı. Günübirlik seyahatlerde şehre ulaşabilmek için vatandaşların birden fazla araç değiştirme zorunluluğunu ortadan kaldıracak proje kent içi ulaşıma da düzen getirecek.

ARAÇ DEĞİŞTİRMEYE SON
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Özellikle kırsal mahallerde yaşayan vatandaşlarımız, günübirlik şehir merkezine gelmek istese, birden fazla araç değiştirmek zorunda kalıyor. Genelde hususi araçları olmadığı için büyük sıkıntı yaşıyorlar. Yatırıma başladığımız İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi projesini gelecek yıl hizmete sunarak, bu sorunu da ortadan kaldırmış olacağız. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

16 PERON, BİLET GİŞELERİ
AÇIK OTOPARK, TAKSİ DURAĞI
Atatürk Kültür Merkezi yanındaki Kültür Park alanında hizmet verecek merkezin araçların toplanma yeri olmayacağını belirten Başkan Mustafa Demir, “Kapalı alanı 250 metrekareyi geçmeyen sundurma tipi inşa edilecek projede, 13 indirme peronu, 3 adet havaalanı servis peronu, 3 adet bilet gişesi, 72 araçlık açık otopark ve 12 araçlık taksi durağı bulunacak. 1 hattan ise en fazla 2 minibüs durabilecek” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.