Dolar 32,5244
Euro 34,8858
Altın 2.437,54
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

İLK TALİMAT!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına oturan Beren Su Gerzeli. zemininin iyileştirilmesi için okul bahçesinin yapılması talimatını verdi

İLK TALİMAT!
REKLAM ALANI
25 Nisan 2022 17:58

Karadeniz İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri Beren Su Gerzeli, Egemen Esen ve Rüya Tufan, öğretmenleri Mehmet Ali Yaman ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Başkan Demir, koltuğunu öğrencilere bıraktı.

YOL YAPIM BAKIM DAİRESİ’NE TALİMAT
Makam koltuğuna oturan öğrencilerden Beren Su Gerzeli, ilk iş olarak Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Ahmet Bayır’ı telefonla aradı. Makamı devralan Gerzeli daire başkanına “Okul bahçemizin zemini çok kötü. Acilen asfaltlanmasını rica ediyorum. Bir de sıfır atık projesi kapsamında okul bahçelerimizin uygun yerlerine sıfır atık konteynırlarının konulmasını istiyorum” dedi. Daire Başkanı Ahmet Bayır da “Hemen gereğini yapıyoruz başkanım” diyerek cevap verdi.

BAŞKAN DEMİR’DEN HEDİYELER
Öğrencilerle yakından ilgilenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bu koltuklara vakti geldiğinde sizler oturacaksınız. Devletimizi, medeniyetimizi, bayrağımızı daha yükseklere taşıyacaksınız. Sizleri seviyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz” diye konuştu. Başkan Demir, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.