Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

İLKADIM’DA HARİKA FESTİVAL AYAKLAR YERDEN KESİLDİ!

Samsun’da İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yamaç Paraşütü Festivali’nde vatandaşların ayakları yerden kesildi

İLKADIM’DA HARİKA FESTİVAL AYAKLAR YERDEN KESİLDİ!
REKLAM ALANI
9 Temmuz 2023 20:23

Samsun’un İlkadım Belediyesi tarafından ilk kez Yamaç Paraşütü Festivali düzenlendi. Düzenlenen festivalde 33 yamaç paraşütü pilotu vatandaşları sırayla ücretsiz olarak uçurdu. Tatil bölgelerinde ve festivallerde ücretli olarak yapılan yamaç paraşütü deneyimini vatandaşlara ücretsiz sundukları için mutlu olduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, seneye daha profesyonel bir festivale imza atacaklarını söyledi.

‘SENEYE DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ’
Bir sonraki festivali daha geniş kapsamlı yapacaklarını belirten Başkan Demirtaş, “Yamaç Paraşütü Festivali’ni bu sene ilk defa yapıyoruz. Bir nevi antrenman niteliğinde. Daha iyisini yapmak için eksikliklerimizi de görmek istiyoruz. Seneye daha güzelini yapacağız. Milletimizin dikkatini çekmesi için ücretsiz yaptık. Vatandaşlar çok yoğun bir ilgi gösterdi. Bu kadar yamaç paraşütü meraklısı olduğunu bilmiyorduk. İnsanlara dokunmak istiyoruz. Yamaç paraşütü ile de vatandaşlarımıza dokunmak istedik. Ben de bu festivalde uçacağım. Herkese keyifli vakit geçirmelerini diliyorum” dedi.

VATANDAŞIN ÜCRETSİZ UÇUŞ KEYFİ
Hayatlarında ilk kez yamaç paraşütü ile uçan vatandaşlar ise, “İlkadım Belediyesi’ne bu etkinlik için teşekkür ediyoruz. Tatil bölgelerinde yamaç paraşütü ile uçmak çok masraflı oluyor. Halk olarak bunu karşılamakta zorlanıyorduk. Burada ücretsiz uçma fırsatı bulduk. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

3 günlük festivalde 9 Temmuz Pazar günü de dahil hava şartları müsaade ettiği sürece vatandaşlar ücretsiz olarak uçurulmaya devam edecek.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.